Tak Boleh Tahan! Ini 5 Senarai Pelakon Yg Miliki Bau Mulut Yang Sangat Busvk

Walaupun memiliki wajah yang cantik dan kacak, tak semestinya bintang Hollywood ini memiliki bau mulut yang wangi. Nak tahu kenapa boleh jadi begitu? Ada yang mempunyai tabiat merok0k, minum kopi, makan bawang putih dan lain-lain.

Tapi yang kelakarnya ada yang sengaja membuatkan mulut mereka berbau. Sehinggakan menganggu rakan selebriti lain ketika bekerja. Nak tahu siapakah selebriti Hollywood terkenal yang memiliki bau mulut yang busuk?

Kate Hudson 

Ketika membintangi filem “My Best Friend’s Girl“, Kate Hudson mempunyai adegan romantis bersama Dane Cook. Tetapi Dane mengatakan Kate sengaja membuatkan mulutnya berbau. Ini kerana Kate secara tidak sengaja memakan bawang sebelum menjalani pengambaraan.

Foto – Pinterest

Johnny Depp 

Ketika membintangi filem “The Tourist“, Angelina Jolie mengatakan Johnny Depp adalah seorang lelaki yang s3k.ksi walaupun memiliki nafas mulut berbau rok0k yang sangat kuat. Setiap kali sebelum menjalani pengambaraan bersama Johny, Angelina terpaksa makan gula-gula pudina dan berkumur.

Foto – Pinterest

Jennifer Aniston 

Jennifer Aniston sangat popular dalam adegan romantis dan lelaki kacak.  Tetapi salah seorang daripada aktor yang pernah bekerja bersama dengannya mengatakan Jennifer memiliki bau mulut kopi yang kuat.

“Semasa membintangi 30 Rock bersama Jennifer Aniston, saya mendapati nafas mulutnya berbau kopi yang sangat kuat!”, ujar Alec Baldwin.

Foto – Pinterest

Jennifer Lawrence 

Jennifer Lawrence pula dikataka sengaja membuat mulutnya berbau dengan memakan tuna dan bawang putih. Ketika menjalani babak bercivm dalam filem “The Hunger Games“, Liam Hemsworth mengatakan Jennifer membuatkan adegan tersebut menjadi kurang menarik disebabkan oleh bau mulutnya.

Foto – Pinterest

Shailene Woodley 

Rakan selebriti yang turut menjalani pengambaraan filem “The Spectacular Now” mendedahkan Shailene mempunyai nafas mulut yang sangat busuk. Ini kerana Shailene sering mengambil makanan tambahan herba yang berbau seperti samp4h setiap kali dia melakukan babak bercivm.

Foto – Pinterest

Siapa sangka selebriti yang berwajah cantik dan kacak boleh memiliki bau nafas yang berbau sehingga boleh buatkan orang sekeliling menjadi turn off, betul tak?

Sumber : murai.my

Leave a Comment