Pen4t gelak teng0k gelagat ayah bila kena pr4nk dgn anak rak4m rutin p4lsu

Sejak awal pagi ini tul4r satu rak4man video di media s0sial oleh sebuah keluarga yang sangat kelak4r ini meskipun sudah beberapa hari pemilik video berk0ngsikan di ruangan Y0uTube.

Ini kerana, rak4man keluarga tersebut yang bersama-sama pr4nk ayah mengundang ramai terhibur dan tidak dapat menahan ketawa selepas salah seorang anak merakam video rutin harian p4lsu.

Untuk pengetahuan, cabaran rutin harian p4lsu ini sudah ramai yang menyahutnya dan kesemuanya boleh dikatakan sangat menghiburkan kerana ibu dan bapa mereka yang cukup sp0rting dan begitulah juga yang dapat disaks1kan oleh netizen dalam rak4man video ini pula.

Menerusi Y0uTube difahamkan ayah telah dipr4nk oleh ahli keluarga yang mana salah seorang anak lelaki berkongsikan rutin harian p4lsu yang sangat melucukan apabila ayah tidak dapat menahan daripada menegur anaknya.

Apa tidaknya, rutin harian dikatakan oleh anak lelaki keluarga sp0rting ini difahamkan tidak benar lalu ayah pula menyusun semula rutinnya.

Rata-rata netizen yang terhibur melihat video itu bagaimanapun menghujani ruang k0men dengan reaksi lucu dan dalam pada masa yang merasa kagum dan respect dengan sikap ayah mereka.

“Hahaha mil0 pun kau dibuatkan, mahu lagi kau…”

“Berdek4h aku tengok ni, harap buat lagi…”

sumber: hcl

Tunggu dulu, anda pasti tidak ingin ketinggalan untuk baca kisah-kisah yang disediakan menarik ini di bawah seperti berikut:

Sumber : Trending Sangat

Leave a Comment