[VIDEO] G4dis Dapat ‘Hadiah Birthday’ Daripada Adik Tapi Teng0k Lah Dia Bagi Apa!

Sebut je pasal hari jadi, pasti korang akan terbayangkan hadiah apa yang akan kita dapat lagi-lagi daripada insan yang tersayang iaitu ahli keluarga kita sendiri. Kejvtan demi kejvtan pasti akan kita terima semasa hari jadi.

Sama dengan kisah adik ini. Dalam perkongsian @nashameow, dia telah memuat naik video di akaun Tikt0k miliknya di mana dia sedang membuka bungkusan hadiah daripada adiknya sempena birthday dia.

@nashameow

haih ##fypシ ##tiktoksarawak ##fyp

♬ original sound – Ufuk Timur❤🇮🇩 – ❤🇲🇨عَبْدُالْحَفِيْظ

“Tak ‘expect’ dapat hadiah tu”

Sempena hari jadi Nasha semalam, adiknya telah memberi hadiah yang dibungkus dengan agak kemas. Disebabkan terlalu excited, dia telah merakam video unb0xing bungkusan hadiah itu.

Tapi alangkah terkejvtnya apabila dia membuka bungkusan tersebut dan mendapati ada seekor cicak serta beberapa guntingan kertas di dalam bekas lutsinar dan sehelai pelitup muka. Boleh dia pegang c1cak yang lembik tu.

“Surat lirik lagu Tikt0k”

Adik dia juga telah memberi Nasha sekeping surat mini yang tertulis lirik lagu bahasa Jepun yang v1ral di Tikt0k.

Yamet kudasi, yamet kudasi, bang yamet, para kedasi”.

Perbuatan pel1k adiknya ini mendapat perhatian netizen di Tikt0k. Video ini telah mendapat lebih daripada setengah jut4 tontonan di Tikt0k hingga kini. Rata-rata netizen terhibur dengan situasi yang dialami Nasha malah ada juga yang tak sangka hadiah yang diberikan adalah seekor c1cak.

Komen Cicak 1Sumber: Tiktok

Menurut Nasha, cicak yang dihadiahkan oleh adiknya itu telah terj4tuh dan sempat melarikan diri.

Kalau dapat adik macam ni memang aku bagi l1pas masa hari jadi dia.

Sumber : Lobak Merah

Leave a Comment