Sekumpulan remaja ‘kenduri’ makan di KF C, siap seludvp bawa periuk nasi dalam beg buat netizen terhibur

Umum mengetahui bahawa nasi adalah hidangan ruji buat masyarakat di Asia, terutamanya di Malaysia. Jadi, t1dak sah hari kita sekiranya tidak memakan nasi dalam sehari.

Bagi membuktikan perkara itu, baru-baru ini sekumpulan remaja tul4r setelah membawa sendiri nasi ke restoran makanan segera, KF C.

Lebih mencur1 perhatian adalah apabila salah seorang daripada mereka dilihat mengeluarkan periuk nasi daripada beg yang dibawanya!

Bersahaja sungguh bawa periuk nasi ya?

Lelaki berkenaan kemudian bertindak menyenduk nasi itu ke mangkuk kertas yang berisi ayam goreng KF C kepada rakan-rakannya.

Sememangnya perut orang Asia perlulah diisi dengan nasi, barulah kenyang bukan? Setakat makan lauk sahaja, mana boleh kenyang..

Bijak jugalah tindakan mereka ini, manalah tahu jika mereka sebenarnya mahu mengurangkan perbelanjaan untuk makan. Penyudahnya, bawa sahaja nasi sendiri.

Sungguhpun begitu, kita semua hendaklah menggunakan bud1 bicara terlebih dahulu jika ingin bawa makanan daripada lu4r masuk ke dalam premis.

Ini kerana kebanyakan p0lisi rest0ran tidak membenarkan sebarang makanan lu4r dibawa masuk ke dalam, apatah lagi secara senyap-senyap.

@tengkuhahaha

HAHAHAHA meriahnya

♬ Yamet Kudasi – @dewiismah

Apa pun, kemeriahan sekumpulan lelaki ini begitu jelas kelihatan. Rasa macam makan di rumah pula bukan?

Sumber : Era Baru

Leave a Comment