Nana Sheme teringin nak berlak0n… t4k kisah dapat watak sampingan – “N4k masuk kelas lak0nan dulu, t4k mahu dipanggil kayu”

“Saya ada tanya nak ikut kelas lak0n kak Nabila Huda tapi ketika itu sudah penuh, sekarang ramai juga cadang ambil kelas lak0nan lain,” katanya kepada mStar.

Ujar penyanyi H4ntu Atau Buaya ini, dia tidak menganggap gel4ran penyanyi menjadi t1ket mudah untuk dia menceburi dunia lak0nan.

Sebaliknya, dia mahu bermula dari bawah dan melihat perkembangan kerjayanya dalam b1dang tersebut.

“Bagi saya kalau b0leh, saya nak perjalanan saya dari bawah, perlu tahu d0’s and d0nt’s.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by NANA SHEME (@nanaasheme)

“Bukan sebab ada nama terus nak masuk dalam bidang lak0nan. Mungkin kalau ada peluang mudah itu mungkin rezeki. Kalau b0leh saya nak elak sekadar nama tapi tak ada bakat.

“Saya nak cuba watak sampingan je dulu kalau diberi peluang, tak nak nanti 0rang kata ada nama tapi kayu berlak0n. Bukan sebab ada nama tiba-tiba nak jadi watak utama,” ujarnya.

Dalam perkembangan kerjaya nyanyian, Nana berkata dia sedang menyiapkan sebuah lagu baharu dan berk0lab0rasi dengan salah seorang penyanyi lelaki.

NANA2

Nana Sheme ingin mempersiapkan diri terlebih dahulu sebelum memasuki set penggambaran.

“Alhamdulillah bidang nyanyian 0k je, masih ada rezeki dan makanan atas meja tapi tak ada event.

“So saya tak putvs semangat, so tak semestinya tak menyanyi tak boleh nak buat du1t. Saya pun ada lagu baru akan duet dengan artis lelaki malaysia.

“Saya tidak terfikir untuk tukar pr0fesi0n disebabkan sus4h nak cari makan. Saya cuma nak lebih sikit mencuba sesuatu yang baru,” ujarnya.

Sumber : mStar

Leave a Comment