Puteri Bill Gates Ak4d Nikah Secara lslam Dengan Jejaka Mesir. Pekerjaan Suami Dia Pun B0leh Tahan Jugak

JENN1FER GATES, anak perempuan pengasas Micr0soft, Bill Gates, akhirnya menikah dengan teman lelakinya, Nayel Nassar. Majlis resepsi diadakan pada hari Sabtu lalu di rumahnya, di Westchester, New Y0rk, Amerika Syarikat. Menurut lap0ran Daily Mail, perkahwinan itu berlaku dalam upacara lslam.

Su4mi atlet berkuda dari Mesir

Faktor utama mengapa perkahwinan anak perempuan salah seorang manusia terkaya di dunia berlaku dalam upacara lslam, kerana kepercayaan yang dipegang 0leh Nassar, seorang atlet berkuda dari Mesir. Tambah lap0ran Daily Mail itu lagi, upacara perkahwinan berlangsung pada hari Jumaat malam di taman keluarga seluas 142 hektar di N0rth Salem, New York.

Walaupun harg4nya mencapai USD 2 jut4 atau sekitar RM8 jut4, resepsi perkahwinan tidaklah berlangsung dalam majlis yang besar. Difahamkan hanya 300 orang tetamu yang dijemput. Tetamu yang hadir kebanyakannya terdiri daripada rakan dan keluarga, dengan beberapa selebriti atau ahli p0litik dijemput.

Georgina Bloomberg, anak perempuan jut4wan Michael Bloomberg dan rakan berkuda pr0fesional yang memiliki ladang kuda berdekatan, adalah antara yang dijemput. Majlis resepsi perkahwinan ini juga merupakan penampilan bersama pertama untuk Bill dan Melinda Gates, yang bercerra1 pada Ogos lalu setelah 27 tahun berkahwin.

Bill dan Melinda berjalan bersama anak mereka, Jennifer semasa majlis akad nikah berlangsung. Kaunter penerimaan tetamu bermula sejurus selepas jam 4 petang. Bill dilihat memakai sut gelap, sementara Melinda mengenakan gaun ungu yang mengalir.

Orang ramai bersorak tidak lama selepas pasangan itu akhirnya disahkan sebagai suami isteri. Seterusnya, Bill dan anak perempuannya menari sambil diiring dengan lagu Elton John, “Can You Feel The Love Tonight”. Selepas majlis resepsi, pasangan itu mengadakan beberapa sesi foto perkahwinan per1badi di kawasan perumahan mereka.

Jennifer, yang berusia 25 tahun, muncul dengan gaun pengantin putih yang direka oleh Vera Wang. Nayel Nassar kini berumur 30 tahun. Dia adalah seorang penunggang kuda yang bertanding dalam Sukan 0limpik Tokyo 2020. Dia dilahirkan di Chicago pada Januari 1991, kemudian dibesarkan di Kuwa1t. Ibu bapanya mempunyai pern1agaan seni bina dan reka bentuk dalaman di Kuwa1t.

Semasa zaman sekolahnya, Nayel belajar di Sekolah Kuwa1t. Dia kembali ke Amerika Syarikat pada tahun 2009 untuk menyambung pelajaran di Universiti Stanford dan di sana dia bertemu dengan Jennifer. Mereka telah bersama sejak 2017, kemudian bertunang pada Januari 2020.

SUMBER: https://akupapankekunci.com/

Terima kasih kerana sudi membaca!

Apa pendapat anda? K0ngsikan di ruangan k0men, dan jangan lupa k0ngsikan artikel ini pada rakan rakan. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami.

Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini. Pihak admin juga tidak mampu untuk memantau kesemua k0men yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri

Sementara itu, anda b0leh baca juga kisah-kisah lain yang menarik dan menghiburkan di bawah ini yang dik0ngsikan seperti berikut:

Sumber : Trending Sangat

Leave a Comment