“Abe J0e left gr0up rec0nd dulu 0k” – Fiz0 0mar umum keluar kumpulan selebriti duda, terima ucapan selamat pengantin baharu

DESAS-DESUS Fiz0 0mar mengakhiri zaman duda nampaknya terjawab apabila akt0r tersebut memuat naik sekeping f0t0 memakai persal1nan baju melayu berwarna putih bersama anak perempuannya di Instagram pada Khamis malam.

Walaupun tidak mengesahkan tentang khabar gembira itu namun Fiz0 memberi bayangan dia kini sudah keluar daripada kumpulan selebriti berst4tus duda iaitu Sharnaaz Ahmad, Nazim 0thman dan Azlee Khairi.

“Ok abe J0e (Fizo) left gr0up ‘rec0nd’ dulu 0k. Apa-apa r0ger ok. @sharnaazahmad @nazimothman @azleekhairiofficial,” tulis Fiz0 secara ringkas.

Fizo 2

Fiz0 memberi bayangan di Instagram.

Ruang k0men di perk0ngsian tersebut dipenuhi dengan ucapan tahniah daripada netizen yang turut melahirkan rasa syukur atas pernikahan Fizo atau nama sebenanrya Wan Hafizol Wan Omar.

“Tahniah akhirnya abe J0e kahwin juga. Selamat pengantin baru. Semoga berbahagia selalu.

“Syukur Alhamdulillah… Allah pertemukan j0doh. Sem0ga bahagia hingga ke jannah,” k0men netizen.

Bagaimanapun usaha mStar untuk mendapatkan kepastian dan maklumat lebih lanjut mengenai berita gembira itu g4gal apabila akt0r dan pengurusnya tidak menjawab panggilan dan memb4las mesej.

Fizo 1

Fizo mempunyai seorang anak perempuan hasil perkahwinan dengan Mawar.

Identiti wanita yang dikatakan menjadi suri hati pelak0n drama Rindu Awak Separuh Ny4wa itu masih menjadi m1steri.

Khabar angin Fizo bakal berkahwin menjadi perbualan ramai selepas terdapat sumber yang mended4hkan akt0r berusia 36 tahun itu sibuk dengan persiapan pernikahannya sejak beberapa minggu lalu.

Bekas isteri kepada Fizo iaitu Mawar Karim menerusi temu bual bersama sebuah p0rtal hiburan turut mended4hkan akt0r itu bakal berkahwin.

Untuk rek0d, Fizo pernah berkahwin dengan usahawan, Mawar Karim pada November 2013 namun bercerra1 pada 10 Julai 2019.

Hasil perk0ngsian hidup mereka dikurniakan seorang cahaya mata perempuan bernama Wan Maryam yang kini berusia empat tahun.

Sumber : mStar

Leave a Comment