Pasangan suami isteri suka t0nt0n filem B0llyw00d, tak sangka anak ketiga baru dil4hirkan terkenan ‘keleb1han’ Hrithik R0shan

“ANUGERAH Allah paling terindah.”

Itula kata-kata seorang ibu apabila melihat anaknya dilah1rkan dengan satu keist1mewaan.

Menerusi vide0 yang dimuat naik 0leh wanita berkenaan, dia sangat meminati seorang pelak0n B0llywood sewaktu meng4ndungkan anak ketiganya.

Bercakap kepada mStar Nur Syakireen Abdullah, 21, berkata, vide0 tersebut dimuat naik sekadar mahu berk0ngsi tentang anak ketiganya, Sayf Aryan Nadaralisyah yang baru sahaja dilahirkan pada 29 September lalu.

Bay1 wanita berkenaan dikurniakan jari keenam pada bahagian ibu jari tangan kanannya, dikatakan sama seperti akt0r lelaki B0llywood terkenal yang diminatinya.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by mStar (@mstaronlineofficial)

“Rasa terkejvt, teruja dan sangat bersyukur dengan pemberian dari Allah ini kerana t4k sangka b4by diberikan kelebihan yang lain dari yang lain.

“Kebetulan anak pun dikurniakan jari lebih sama seperti Hrithik R0shan.

IMG_1401

Scha (gambar tengah) terkejvt apabila melihat anak ketiganya dilahirkan dengan jari lebih pada ibu jari tangan kanan.

“Sejak dari kecil lagi saya sangat sukakan Hrithik R0shan, keluarga pun minat tengok filem-filem B0llywood. Pada saya, Hithrik R0shan adalah seorang akt0r yang serba boleh.

“Tambahan pula dengan rupa paras dia yang tak jemu mata memandang,” katanya yang menetap di Kuala Pegang, Baling, Kedah.

Mesra disapa Scha, suaminya, Nadaralisyah Mohammed Said, 25, juga meminati akt0r yang sama kerana dia mempunyai d4rah k4cukan Melayu dan Pakistan.

Mereka berdua banyak menghabiskan masa bersama menonton filem lak0nan Hritik R0shan waktu awal keham1lan Scha ketika Per1ntah Kawalan Pergerakan (PK P) sebelum ini.

“Selepas berkahwin pula dapat suami yang lebih minat Hrithik R0shan berbanding saya. Waktu awal meng4ndung kan PK P dan suami pula cuti, jadi dia yang selalu men0nton filem B0llywood.

IMG_1409

Kedua-dua pasangan ini meminati pelakon B0llywood yang sama.

“Kami selalu tonton bersama, tak tahu la kenapa jadi makin berkenan sangat pada Hrithik R0shan waktu tengah meng4ndung. Saya sampai ada album khas yang dipenuhi dengan gambar dan video Hrithik R0shan di dalam telefon bimbit.

“Suka sangat tengok lakonan dia, kalau filem lama saya minat Mujhse D0sti Kar0ge. Tapi kalau filem yang baru sikit Bang Bang dan W4r,” katanya sambil menambah suaminya bekerja sebagai seorang 0perator k1lang di Perai, Pulau Pinang.

Menurut anak sulung daripada tiga beradik ini, dia tidak mengambil kisah tentang k0men-k0men negat1f yang dil0ntarkan oleh warganet pada video berkenaan.

Rakaman visual yang dimuat naik oleh Scha meraih hampir dua jut4 tontonan di aplikasi TikT0k.

“Suami tahu niat sebenar saya sebelum menyiarkan vide0 tersebut. Yang paling penting saya dah minta izin suami sebelum lakukan apa-apa.

“Dia tidak kisah pun, malah supp0rt minat saya. Kami anggap ini qada dan qadar Allah.

“Ini ketentuanNya, kalau dah ditakdirkan oleh Allah ia tetap akan terjadi walaupun jika kami t4k meminati Hrithik R0shan sekali pun,” ujarnya yang merupakan suri rumah dan ibu kepada tiga cahaya mata.

Scha mengucapkan terima kasih kepada mereka yang menerima vide0 tersebut dengan p0sitif dan mendoakan bay1nya.

Tambahnya lagi, dia tidak merancang untuk melakukan sebarang pembed4han pada jari lebih di ibu jari tangan kanan anaknya.

IMG_1406

Scha dan suaminya telah mendirikan rumah tangga selama enam tahun dan dikurniakan tiga cahaya mata.

“Yang mana k0men-k0men negat1f pula saya terima dengan hati terbuka. Yang nampak salah silap saya insyaAllah saya akan perba1ki.

“Yang paling penting, pastikan n1at kena betul sebelum melakukan apa-apa tindakan.

“Alhamdulillah syukur atas anugerah terindah daripada Allah ini,” katanya.

Sumber : mStar

Leave a Comment