Janna Nick p4ndai pilih tarikh, tapi rupa-rupanya peminat kena ‘pr4nk’ pakai baju kawin – “Teng0k b0leh, percaya lain kali”

T1ADA angin tiada ribut, tiba-tiba sahaja pelakon dan pengacara Janna Nick berk0ngsi f0to mengenakan busana pengantin tradisi0nal di Instagram.

Anggun mengenakan kebaya daripada fabrik songket, perk0ngsian Janna atau nama sebenarnya Nurul Jannah Munir dengan kapsyen tarikh 1.11.21 bersama em0ji cincin mengundang perhatian netizen.

Ruang k0men juga dihujani dengan ratusan ucapan tahniah yang rata-ratanya menyangka pelakon berkenaan sudah berkahwin.

Bagaimanapun aktres berusia 26 tahun itu memberitahu f0to tersebut diambil ketika menjayakan salah satu b4bak drama berjudul Shakira yang masih dalam penggambaran.

Janna 2

Janna bercinta dengan Dini sejak Jun 2019.

“Saya belum lagi bernikah atau berkawin… foto itu hanya dalam salah satu b4bak drama yang sedang dalam penggambaran.

“Bukan saya sengaja nak beri bayangan atau teka-teki. Sekadar nak k0ngsi foto tengah sh00ting sahaja,” kata Janna ketika dihubungi mStar.

Menerusi laporan mStar sebelum ini, Janna berkata dia akan berkahwin selepas rambutnya panjang sehingga paras pinggang.

Janna yang juga seorang penyanyi turut memberitahu dia tidak pernah berasa tertek4n dengan pertanyaan berkaitan perkahwinan.

Dalam pada itu, pelakon drama Marry Me Sen0rita ini menegaskan dia akan berk0ngsi berita gembira berkaitan perkahwinan apabila sudah tiba masa yang sesuai.

“Insya-Allah s0al jod0h… kahwin ini, saya tetap akan k0ngsikan dengan semua apabila sudah tiba masanya nanti.

Janna 1

Janna akan berk0ngsi berita gembira apabila tiba masa yang sesuai.

“Macam yang saya beritahu sebelum ini, buat masa sekarang perancangan ke arah itu belum lagi. Apa-apa pun, doakan yang terbaik untuk kami,” ujarnya.

Dalam pada itu rata-rata peminat juga seperti sudah mengetahui niat Janna berk0ngsi foto berkenaan dengan ada antara mereka sudah dapat menghidu ia sekadar lakonan semata-mata.

“Nak pr4nk kita ke ni? Aku t4kut shooting atau drama je ni.

“Ni Betul-betul ke cubaan? Tengok boleh, percaya lain kali… tapi baju cantik,” demikian antara k0men peminat.

Untuk rek0d, Janna kini menjalinkan hubvngan cinta dengan akt0r kelahiran Switzerland iaitu Dini Azan Schatzmann sejak Jun 2019.

Sumber : mStar

Leave a Comment