Tauke Jambu kawin lagi? Vide0 TikT0k cetus tanda tanya, wanita bernama ‘Shu’ jadi pilihan

TIADA angin t1ada ribut tiba-tiba nama pelawak Tauke Jambu menjadi sebutan netizen selepas tular vide0 seorang lelaki miripnya dengan wanita berpakaian serba putih seperti pas4ngan pengantin.

Rakaman vide0 pendek memperlihatkan Tauke bersama wanita itu di muat naik oleh se0rang pengguna di aplikasi TikT0k sebelum ia dik0ngsi semula di Instagram.

Pemilik TikT0k berkenaan turut menulis ucapan tahniah kepada pas4ngan pengantin dan mend0akan semoga wanita itu bahagia bersama suami tersayang.

“C0ngratulations Shu (nama pengantin perempuan), sem0ga awak bahagia. Berakhir sudah perju4ngan saya… saya harap awak jadi isteri yang baik disamping suami pilihan awak,” kata individu berkenaan.

Usaha mStar mendapatkan penjelasan lanjut daripada Tauke atau nama sebenarnya Zamratul Amri Zakaria, 45, tidak berjaya apabila mesej dan panggilan tidak berjawab.

tauke 3

Tular vide0 Tauke Jambu dikatakan berkahwin lagi.

Menjengah laman Instagram miliknya, rata-rata netizen meningg4lkan k0men mahu mendapatkan kepastian mengenai perkara itu.

Jika dilihat pada p0sting terkini, Tauke memakai baju Melayu teluk belanga putih dipercayai pakaian yang sama dipakainya seperti dalam vide0 yang dik0ngsikan di TikT0k.

“Aku datang sini sebab TikT0k! Betul ke Tauke dah kahwin?

“Alhamdulillah syukur kalau abang Tauke dah kahwin, selamat pengantin baharu.

tauke 4

Tauke dan isterinya, Nadia.

“Sh00ting kahwin ke tu? sampai ke sini orang serbu sebab video TikT0k,” komen netizen.

Pada tahun 2019, Tauke menaf1kan dia mencera1kan isterinya Nadia Mohd Affandi melalui rakaman suara yang dihantar dalam aplikasi WhatsApp seperti did4kwa isterinya pada Januari tahun itu.

Difahamkan, keret4kan rumah tangga mereka berpunca daripada orang ketiga apabila Tauke dikatakan cur4ng dengan seorang wanita.

Bagaimanapun, hubvngan perkahwinan mereka masih utuh dan menjalani kehidupan rumah tangga seperti biasa.

Tauke dan Nadia berkahwin pada 9 Disember 2017 dan dikurniakan seorang cahaya mata, Zamatul Khayla Aydina, 3.

Sumber : mStar

Leave a Comment