Zee Avi terpikat sikap penyabar dan tenang Kenji… rancang ‘h0neym00n’ di kampung suami di T0ky0

SIKAP tenang dan penyabar Kenji Matan0 membuka hati penyanyi Zee Avi untuk menerima lamaran lelaki berasal dari Jepun itu menjadi teman hidupnya.

Menurut Zee atau Izyan Alirahman, 35, perbezaan pers0naliti antara mereka berdua membuatkan dia bersetuju untuk meneruskan hubvngan sebagai suami dan isteri.

“Dia baik hati, memahami, tenang dan sangat penyabar. Sifat macam ni bagus untuk sese0rang seperti saya kerana pers0naliti kami berbeza.

“Dia faham gaya hidup saya sebagai artis dan sentiasa meny0k0ng dalam apa juga keadaan. Dia adalah kawan saya yang sentiasa di sisi.

“Dia akan memb4ntu saya membuat sesuatu keputusan dan saya fikir dia adalah lelaki terbaik bagi saya,” katanya kepada mStar.

zee 3

Suami se0rang yang penyabar dan penyayang.

Pada Isnin lalu, Zee dan Kenji, 41, selam4t disatukan sebagai suami isteri di Masjid Bukit Antarabangsa, Kuala Lumpur.

Majlis pernikahan ini diadakan secara kecil-kecilan dan hanya dihadiri kira-kira 15 orang keluarga terdekat.

Sementara itu, penyanyi lagu Kant0i ini berkata menjelaskan dia tiada n1at merahs1akan pernikahan mereka hinggalah tul4r foto dia memakai pakaian pengantin di media s0sial.

“Kami ada jurugambar dan juruvide0 jadi, tunggu kami bergambar cantik-cantik dan edarkan kepada media. Itulah sebab kami panggil jurugambar.

“Tapi semasa masih lagi menyarung baju pernikahan, saya perasan n0tifikasi berkenaan pernikahan saya… mujurlah maklum balas yang diterima p0sitif.

zee avi

Zee dan suami bersedia timang anak dalam masa terdekat.

“Sebab itulah saya memutvskan untuk berk0ngsi dengan media. Bila sudah sah, barulah saya mahu k0ngsi semuanya… sebab pr0ses untuk pernikahan ni agak mencabar,” ujarnya.

Dalam pada itu, Zee memberitahu dia merancang mengadakan majlis resepsi di kampung halaman di Sarawak dengan dihadiri keluarga dan rakan-rakan dari seluruh dunia.

“Kalau ada rezeki nak buat resepsi di kampung halaman, semuanya bergantung situasi sekarang.

“Perancangan h0neymoon InsyaAllah tahun depan, tapi mungkin balik kampung suami di T0kyo.

“Kami juga ada bercakap tentang anak… lebih-lebih lagi dalam usia ini, kami ada bercakap mengenai perancangan itu. Kalau Allah nak bagi kami ambil kalau ada rezeki itu,” ujarnya yang memaklumkan suaminya bekerja sebagai penganal1sis kandungan di sebuah syar1kat tekn0logi maklumat (IT) tempatan sejak empat tahun lalu.

Sumber : mStar

Leave a Comment