Netizen sy4k Aliff Aziz anak emas Astr0, asyik dapat lagu senang… Bella Astillah pula ‘panas hat1’ suami dikr1tik

DITUDvH sebagai peserta Gegar Vaganza musim kelapan (GV8) kegemaran Astr0 kerana sering mendapat lagu yang mudah, penyanyi Aliff Aziz menegaskan dia tidak mempunyai h4k dalam pemilihan lagu.

Malah, Aliff atau nama sebenarnya Muhammad Aliff Aziz menjelaskan semua peserta hanya menjalankan tugasan seperti yang diberikan pihak pr0duksi.

Sama seperti peserta lain, penyanyi berusia 30 tahun ini juga pernah diberikan lagu di luar keselesaannya.

Aliff 1

Status yang dimuat naik Bella.

“Lagu-lagu yang saya dan semua peserta GV nyanyikan setiap minggu merupakan tug4san yang diberikan oleh pihak pr0duksi. Mungkin ada yang berfikir kenapa bagi lagu macam itu.

“Tapi kalau teng0k balik minggu ketiga di mana saya dapat lagu Jinbara yang memang bukan genre saya. Sampaikan Datuk Shafinaz pun minta saya berhati-hati.

“Minggu kelima juga saya dapat lagu yang bukan genre saya. Tapi saya faham dan menghorm4ti semua yang beri pandangan.

“Cuma kalau kita lihat semula draf, ada waktu lagu sus4h bukan saya seorang tapi semua peserta,” kata Aliff kepada mStar.

Terdahulu, isteri kepada Aliff iaitu aktres Bella Astilla berang apabila terdapat segelintir pihak menudvh suaminya sebagai peserta kegemaran Astr0.

Bella menerusi status yang dimuat naik di Twitter berkata suaminya sepatutnya diberikan lagu yang lebih hebat jika benar-benar menjadi kesukaan pr0duksi.

“Kepada yang tak suka Aliff itu, k0rang nak macam mana sebenarnya? Selalu cakap Aliff ni kegemaran Astr0.

Aliff 2

Bella menjadi salah seorang penari untuk persembahan Aliff di minggu ketujuh k0nsert GV8.

“Sebab tu dapat lagu senang? Hey c0me on, sepatutnya kita yang rasa r1sau sebab ada beberapa peserta dapat lagu menarik.

“Kalau Aliff ni kegemaran, patutnya Aliff dapat lagu hebat kan?” tulisnya.

Selain Aliff, tujuh lagi peserta masih bersaing di pentas GV8 iaitu Ani Maiyuni, Nikki Palikat, Adibah Noor, Azan Scan, Shidee, Sa.YA dan Suki Low.

GV8 menampilkan Nabil Ahmad dan Jihan Muse selaku pengacara manakala Datuk Ramli MS, Hetty K0es Endang serta Datuk Shafinaz Selamat sebagai juri tetap.

Sumber : mStar

Leave a Comment