Shila Amzah Beri Pesan4n Kepada Para Suami S0al Kemampuan Untuk Isteri

Baru – baru ini Shila Amzah telah membuka ruangan ‘Questi0ns’ kepada para peminat melalui Instagram St0ry miliknya. Ruangan itu dibuka untuk peminat bertanyakan s0alan ataupun berk0ngsi pendapat yang melibatkan hubvngan suami isteri.

Mendapat Pelbagai Reaksi Dari Netizen

via Instagram shahilaamzah

Berdasarkan perk0ngsian Shila, kebanyakkan netizen berk0ngsikan pengalaman sebagai suami isteri. Dalam pada itu ada juga yang memberikan kata-kata semangat dalam menempuh perhubvngan berumah tangga.

Kemampuan Se0rang Suami

via Instagram shahilaamzah

Salah satu perk0ngsian yang menarik perhatian apabila netizen berk0ngsikan kisah mengenai kemampuan se0rang suami untuk isteri dalam berumah tangga.

Saya rasa saya tidak mampu untuk memberikan secukupnya untuk isteri saya. Saya telah mencuba yang terbaik.

Shila Beri Pesanan

via Instagram shahilaamzah

Perk0ngsian yang telah dik0ngsikan 0leh netizen itu turut mendapat resp0n dari Shila. Dia turut memberi pesanan kepada para suami supaya memberikan apa yang termampu dan yang penting sentiasa berusaha.

Kepada para suami, tidak mengapa jika anda tidak dapat memberikan secukupnya, secara barangan, wang r1nggit, buat yang termampu. Yang penting usaha, pasti akan ada sentiasa ada rezekiNya,

Dalam pada itu, Shila juga turut memberi pesan kepada suami supaya menambah perhubvngan suami isteri dengan kas1h dan sayang kepada isteri, dan isteri pasti akan merasa secukupnya.

Dia juga berharap pasangan suami isteri dapat bersama-sama berd0a untuk kebaikan berumah tangga.

Sumber : Murai

Leave a Comment