Ibarat J0d0h Dari Lahir! Wanita Miliki Tarikh & Tempat Lahir Sama Dengan Tunang, Bez4 Setengah Jam Je!

Antara ungkapan yang sering kita dengar apabila bercakap tentang j0d0h adalah, j0d0h itu sudah tertulis di lauhul mahfudz. Namun, siapa sangka jod0h seseorang itu mampu berada dekat dengan pasangannya seawal waktu kelah1ran lagi.

Ibarat kemb4r berjarak setengah jam

Foto: Tikt0k @asmeimay2

Tular sebuah vide0 di laman Tikt0k yang dik0ngsi pengguna @asmeimay2, yang terkejvt apabila mendapat tahu dia dan tunangnya berk0ngsi bukan sahaja tarikh lahir yang sama, malah mereka juga dilahirkan di h0spital yang sama, dan waktu kelahiran yang berbeza hanya 33 minit.

Menurut wanita tersebut, walaupun dilahirkan di h0spital yang sama, mereka tidak pernah mengenali satu sama lain semasa kecil, dan hanya mula berkawan 8 tahun lalu di Faceb00k.

Family kami tak kenal pun dari kit0rang kecil . Jumpa partner pun kat FB , dah 8 tahun baru tahu dia lahir kat mana, masa lahir pukul berapa.

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen se0lah-olah tidak percaya dengan keun1kan situasi tersebut dan pada masa yang sama sempat menitipkan d0a buat pas4ngan itu agar jod0h mereka berkekalan.

Video:

@asmeimay2 Tak sangka tempat lahir pun hospital yg sama 😅 beza waktu lahir pun tak jauh 🤭#fyp #tiktokmalaysia ♬ Wali Yank by Iyuz misterius – Iyuz misterius

Sumber: Tikt0k

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment