Pernah Terlibat Dalam Kemal4ngan, Elizabeth Tan Masih Tr4uma Untuk Pandu Kereta

Disebalik wajah ceria penyanyi dan pelak0n Elizabeth Tan , tersimpan sebuah kenangan pah1t yang mengh4ntuinya sehingga ke hari ini.

Elizabeth Tan Masih Tr4uma 

Perkara itu dided4hkan sendiri oleh Elizabeth yang meng4kui masih belum mempunyai kekuatan untuk kembali memandu kereta meskipun sudah memiliki les3n sejak berumur 18 tahun.

Ini berikutan figura yang mesra disapa sebagai Lizzy itu berada dalam keadaan tr4uma kerana pernah mengalami kemal4ngan jalan raya lantas membuat keputusan untuk tidak memandu.

“Saya belum ada keyakinan. Saya memang sudah ada les3n, cuma tidak berani memandu.

“Bukan tidak pernah cuba, tapi masih belum bersedia untuk memandu kembali,” ded4h Elizabeth

Akan Kembali Memandu Apabila Dikurniakan Anak 

Bagaimanapun, dia akan melaw4n perasaan itu dan kembali memandu apabila dikurniakan anak kelak.

“Bila saya ada anak nanti saya past1 akan memandu demi memastikan saya dapat galas tanggungj4wab sebagai ibu. Penting untuk saya memandu apabila ada anak nanti untuk rutin harian sebagai ibu,” katanya

Dalam perkembangan lain, penyanyi yang pernah p0pular dengan single P0lice Entry itu akan mengadakan majlis resepsi perkahwinannya pada bulan Februari.

Elizabeth, 28, yang sudah berkahwin dengan Siew Jim pada Mac tahun lalu sebelum ini terp4ksa menangguhkan hasrat mereka untuk majlis tersebut berikutan p4ndem1k c0vld-19 yang melanda negara.

“Ya memang hampir setahun sudah kami berkawin dan seperti semua tahu kita berdepan dengan p4ndem1k c0vld-19 jadi kami tangguhkan. Saya memang tetap mahu adakan majlis sebab bagi saya kawin sekali seumur hidup,” katanya lagi

Difahamkan, majlis tersebut akan diadakan secara kec1l-kec1lan dan para jemputan terdiri daripada ahli keluarga serta rakan terdekat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Tan (@elizabethtan)

Perkembangan terbaharu mengenai selebriti berusia 29 tahun ini, Elizabeth memb1ntangi siri terbaharu Ex Aku P0nt1anak yang akan ditayangkan bermula 19 Januari di Astr0 Ria.

Sumber : Murai

Leave a Comment