Suami Nyaris Ditemb4k Arw4h Bapa Isteri Pertama! Zarina Zainuddin K0ngsi Kisah Rumahtangga

Pelak0n dan usahawan, Zarina Zainuddin  membuat perk0ngsian mengenai detik perkenalannya bersama suami, Datuk Seri Abdul Raihan Wan Jaafar ketika dirinya berasa tr4uma untuk mendekati kaum lelaki.

Suami Jujur K0ngsi K1sah Ister1 Pertama

via MStar

Menurut Zarina, dia berkenalan dengan suaminya ketika berusia 22 tahun dan ketika itu suaminya jujur menceritakan k1sah perc1ntaan dengan isteri pertama yang diminati Raihan sejak di sek0lah menengah.

“Di usia 22 saya berkenalan dengan se0rang lelaki yang jujur menceritakan k1sahnya mula-mula berc1nta dengan isterinya dari zaman isterinya tingkatan 2 lagi.

Dia cakap bukan senang dia nak rebut hat1 isterinya sampai nak kena temb4k dengan arw4h bapa isterinya dengan sen4pang pat4h. Last-last-last dia dapat juga kahwin. Cintanya memang m4ti dengan isterinya.”-K0ngsi Zarina

Kahw1n Tanpa Ada ‘C1ntan Cintun’

Tambah Zarina, ketika Raihan melu4hkan hasrat untuk melam4rnya sebagai isteri, dia telah membuat permintaan untuk bertemu dengan bakal m4dunya itu untuk meminta persetujuan.  Susulan itu, mereka telah dipertemukan dan Zarina memuj1 sikap suaminya yang berani.

“Bila dia ajak saya kahw1n, saya cakap bawak jumpa isterinya dulu..Dia berani bawak saya jumpa minta izin. he is a gentleman..Walau saya kahw1n tanpa cintan cintun tapi dia tak pernah mens1a-s1akan saya.”- ded4hnya lagi

Hanya Ada Se0rang Suami

Selain itu, Zarina  beranggapan perkahwinannya yang kini sudah berusia 28 tahun sebagai bukan temp0h masa yang sedikit. Malah, dia turut mended4hkan hanya mempunyai se0rang suami sejak dirinya berumur 22 tahun sehingga kini, meskipun ada p1hak yang mempers0alkannya.

“28 tahun bukan masa yang sedikit. 0rang banyak tanya itu suami kedua awak ke. Itulah suami saya dari umur saya 22 tahun lagi sehingga kini 51 tahun.” katanya

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zarina Zainuddin (@zarinazainuddin_)

Sumber : Murai

Leave a Comment