“Jatuh air mat4 jant4n” – [VIDEO] Suami ‘Surpr1se’ Isteri Lepas Setahun Tak Jumpa Buat Netizen Seb4k

Bak kata 0rang dulu-dulu, “sayang isteri ditinggal-tinggalkan”, ini kerana suami kadang-kadang perlu bertug4s jauh dan lama bagi mencari rezeki untuk keluarga. Lagi pula bila ada rasa rindu tu pasti hubvngan lebih bahagia dan manis kan?

Baru-baru ini, melalui TikT0k Aminnul Shafiq telah memuat naik vide0 dia membuat kejvtan untuk isterinya yang dikatakan telah tak jumpa sejak 11 bulan yang lalu.

Dalam vide0 yang dik0ngsikan itu, lelaki tersebut telah menyamar sebagai mask0t Mickey M0use untuk menghiburkan isterinya yang sedang minum di sebuah rest0ran.

Lelaki ini telah berlak0n seperti dia telah jatuh hat1 dengan isterinya dan asyik mengg4nggunya sehingga kelihatan seperti wanita tersebut mal4s hendak melayannya.

Kalau k0rang teng0k lagi vide0 dekat bawah ni, Aminnul turut memberikan sejambak c0klat kepada isterinya dan meminta wanita itu bangun untuk ambil gambar dengannya. Haha memang t4k selesa betul muka isterinya melayan kehendak Mickey M0use ni…

@kaidolaani

Penantian 11 bulan ❤️

♬ bunyi asal – Aminnul shafiq

Aminnul kemudiannya membuka t0peng k0stum yang dipakainya sebelum pergi ke sebelah isterinya untuk menyapa. Dapat dilihat, wanita ini kemudiannya terkejvt bila melihat lelaki dalam k0stum tersebut adalah suaminya sendiri.

Abangggg”

Selepas terdiam seketika, wanita ini kemudiannya memelvk Aminnul sambil menvmbuk manja suaminya itu. Isterinya ini turut mengalirkan air m4ta kegembiraan bila dapat bertemu semula dengan suaminya selepas sekian lama. Alahai s0 sweet…

“Jatuh air m4ta jant4n aku”

Vide0 yang telah mendapat lebih 600k tont0nan di TikT0k ini telah membuatkan ramai netizen seb4k. Ada juga yang memuj1 wanita tersebut yang dilihat sentiasa menjaga pandangan walaupun suaminya jauh.

Alahai sweet betul, m0ga pas4ngan ni bahagia hingga ke jannah…

Sumber : Lobak Merah

Leave a Comment