Neel0fa menghitung hari tunggu kel4hiran anak sulung… Akui gement4r, d0a bersalin secara n0rmal

BAKAL menimang cahaya mat4 sulung t1dak lama lagi, pengacara Noor Neelofa meng4kui gementar menantikan hari kelah1ran yang dijangka tiba pada bila-bila masa.

Menurut Neel0fa, 33, dia dan suami iaitu Muhammad Haris Mohd Ismail atau PU Riz sudah membuat persediaan bagi menyambut kehadiran anak pertama mereka itu.

“InsyaAllah dalam masa terdekat saya akan melah1rkan anak sulung ini… kata 0rang tengah menghitung hari. Dekat dah ni bila-bila masa saja.

“Saya 4kui gementar menanti pr0ses ini. InsyaAllah saya mahu kelahiran n0rmal jika semuanya baik-baik sahaja.

“Daripada segi persiapan kena belajar banyak perkara. Saya baca buku-buku dan bertanya pada orang. Barangan b4by pun semua dah siap,” katanya kepada mStar.

lofa

Neelofa d0a dapat bersal1n secara n0rmal.

Bekas pengacara pr0gram MeleTOP ini ditemui semasa pelancaran perisa baharu svsu jenama Nilofa yang diadakan di Bayswater KLCC, Kuala Lumpur pada malam Selasa.

Dalam pada itu, Neelofa turut mem0hon orang ramai mendoakan agar pr0ses kelahiran itu berjalan lancar.

“Saya bakal melah1rkan anak ini di Kuala Lumpur sahaja… terima kasih kepada yang mend0akan kelahiran saya. Minta doakan sem0ga segalanya dipermudahkan.

“Rupa-rupanya bukan senang nak jadi se0rang ibu merasai pengalaman meng4ndung dan melahirkan… itu satu perjalanan yang cukup berbeza.

“Terima kasih atas s0kongan dan kepercayaan diberikan pada saya selama ini. Tidak kira dalam kerjaya atau pern1agaan tanpa jemu. Terima kasih mend0akan saya dan suami,” ujarnya.

nilofa susu

Neel0fa masih sempat menghadiri pelancaran perisa svsu terbaharu jenama Nilofa.

Sejak Julai tahun lalu, cerita tentang ‘b4by bump’ Neel0fa terus menjadi t0pik perbualan h4ngat netizen di media sos1al.

Aks1 Neelofa mengusap perut semasa menghadiri pr0siding k3s pel4nggaran pr0sedur 0perasi standard (SO P) di K0mpleks Mahk4mah Seremban, Negeri Sembilan turut mencur1 tumpuan 0rang ramai pada September tahun lalu.

Bagaimanapun, Neelofa memilih untuk mengunci mulut dan membiarkan peminat terus berteka-teki mengenai keham1lannya itu.

Untuk rek0d, Neelofa dan PU Riz berkahw1n pada 27 Mac tahun lalu.

Sumber : mStar

Leave a Comment