Diminta jangan ‘0vershad0w’ Aweera di k0nsert akhir GV8, Liza Hanim tetap akan buat yang terbaik

BAKAL berduet di pentas Gegar Vaganza mus1m kelapan (GV8) bersama Aweera, penyanyi Liza Hanim mended4hkan dia menerima am4ran daripada peminat penyanyi itu.

Menurut Liza atau Haliza Hanim Abdul Halim, 42, individu berkenaan memintanya agar t1dak membuat persembahan yang menenggel4mkan penyanyi lagu R0mancinta itu pada k0nsert akhir, Ahad ini.

“Individu itu pun ada DM saya di IG. Pertama sekali, memang masa GV8 bermula, saya beritahu diri sendiri tak nak buat persembahan duet tahun ini.

Liza 2

Liza menerima mesej daripada peminat Aweera.

“Ber1lah kepada pemenang GV yang lain pula sebab saya pun setiap tahun buat persembahan. Tapi kali ini, memang atas permintaan Aweera sendiri.

“Persembahan saya sama saja untuk peserta lain. Mereka kena men0nj0l dengan usaha keras, bukan dengan cara saya bawa permainan pentas sendiri.

“Kalau saya naik atas pentas, saya tetap kena buat persembahan. Saya akan lakukan sama seperti malam sesi latihan,” katanya kepada mStar.

Sebelum ini, segel1ntir netizen meluahkan rasa kurang senang apabila Aweera bakal berduet dengan Liza Hanim menerusi lagu Sepi di k0nsert akhir GV8 pada Ahad.

Malah, netizen juga kembali mengungk1t persembahan dan pakaian Liza yang dianggap ‘0vershad0w‘ penyanyi Nurfatimah ketika berduet dengan peserta GV6, tiga tahun lalu.

Tampil menjelaskan tudvhan netizen itu, penyanyi lagu M1mpi ini berkata Nurfatima mengetahui pakaian yang digayakan pada malam persembahan tersebut.

Liza juga menjelaskan dia sentiasa akan lakukan persembahan yang terbaik agar pas4ngan duetnya juga dapat memberikan tenaga yang lebih hebat.

Liza 1

Liza duet bersama Nurfatima menerusi lagu Anggapanmu.

“Mengenai baju saya ketika membuat persembahan duet bersama Nurfatima, memang saya dah tunjuk kepada Nurfatima.

“S0al persembahan pun, saya memang dah cakap macam mana saya menyanyi dari sesi latihan, dia ikut energy yang sama.

“Dan biasanya, bila mereka nampak energy saya macam mana, mereka sendiri akan ‘up g4me‘ mereka. Itu cara saya bantu. Bring 0ut lagi apa yang mereka ada.

“Alhamdulillah, waktu itu juga Nurfatima berjaya naik ke kedudukan n0mbor dua,” ujarnya.

Sumber : mStar

Leave a Comment