[VIDE0] ‘Jahan4m Eh K0rang Kenakan Aku’ – Pengantin Terhibur Rakan Beri Hadiah ‘Istimewa’

Sudah menjadi keb1asaan bagi tetamu yang menghadiri mana-mana majlis perkahw1nan untuk memberi hadiah kepada pas4ngan pengantin. Lebih-lebih lagi yang berkahw1n itu merupakan ahli keluarga sendiri mahupun rakan baik.

Terh1bur rakan-rakan bagi hadiah ‘ist1mewa’

Tapi apa yang melucukan, seperti satu vide0 dik0ngsikan 0leh se0rang lelaki dikenali sebagai Alif Naim di laman TikT0k yang mendapat hadiah ‘istimewa’ daripada rakan-rakannya.

Menerusi vide0 tersebut, dapat dilihat lelaki berkenaan terh1bur apabila melihat dua 0rang rakannya menyarungkan rantai besi yang berkunci kepada dia dan memberikan kunci rantai tersebut kepada isterinya ketika di atas pelamin.

Lebih terhibur lagi apabila rakan-rakannya yang lain turut member1kan hadiah seperti mop, t0ng sampah, penyapu dan juga peny0dok.

Tidak berakhir disitu, ketika sesi penyerahan hadiah ‘istimewa’ itu, rata-rata mereka turut terhibur dan tergel4k sesama sendiri. Bahkan pengantin perempuan yang berada di situ turut tergel4k apabila melihat hadiah-hadiah tersebut.

Kalau bukan kerana sahabat s1apa lagi nak meriahkan suasana majlis kita kan. Apa-apa jah4nam eh k0rang kenakan aku.

Vide0 berdurasi 52 saat itu meraih lebih tiga jut4 tont0nan dan mendapat lebih 299 r1bu tanda suka di TikT0k.

Vide0 penuh :

@al1fna1m Kalau bukan kerana sahabat2 sape lagi nak meriahkan suasana majlis kita kan apa2 pun j1n jah4nam k0rang ek kenakan aku🤣🤣#fyp #fypp #viral #pengatin ♬ original sound – nightmonyet – danny phantom

‘Seron0knya dapat kawan macam ni’

Menjengah ke ruangan k0men, rata-rata netizen terhibur dengan rakan-rakan pengantin lelaki yang memberi hadiah ‘istimewa’ itu. Malah ada juga di antaran mereka yang mend0akan agar pas4ngan ini bahagia hingga ke syurrga.

Sumber : al1fna1m

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment