Tahniah! Mira Filzah Umum H4mil Anak Pertama – ‘Usia K4ndungan Akan Memasuki Trimester Ketiga Tidak Lama Lagi’

Pernah memberitahu akan berk0ngsi berita keham1lan di waktu yang tepat, akhirnya pelak0n Mira Filzah mengesahkan dia kini sedang berbadan dua.

Ham1l anak sulung

Menerusi hantaran di Instagram (IG), Mira dan Emir berk0ngsi berita gembira tersebut. Menerusi kapsyen yang ditulis, usia k4ndungan Mira, 29, bakal memasuki trimester ketiga tidak lama lagi.

Pas4ngan sej0li ini juga menyatakan mereka turut melalui pengalaman suka dan duk4 sepanjang pr0ses keham1lan anak sulung.

Syukur Alhamdulillah, segala puj1 bagi Allah pemilik seluruh alam, perkhabaran diterima pada tahun lepas yang kami akan menimang cahaya mata sulung kami. Insya-Allah, usia k4ndungan akan memasuki trimester ketiga tidak lama lagi.

Seperti semua 0rang yang memiliki hasrat dan rancangan untuk membina keluarga, kami juga mempunyai pengalaman per1badi tentang suka duk4 sepanjang perjalanan kami setakat ini.

Dalam pada itu, Mira dan Emir turut mengucapkan terima kasih kepada individu yang tidak pernah pvtus mend0akan kebahagiaan keluarga kecil mereka.

Terima kasih d0a untuk kami

 

View this post on Instagram

 

A post shared by WAN EMIR ASTAR (@wanemirastar)

Kepada semua yang berharap dan mend0akan kami dari dulu hingga kini, dengan rasa 1nsaf dan rendah diri kami mengucapkan jut4an terima kasih.

Sem0ga Allah SWT merahm4ti dan mengangkat segala usaha dan d0a setiap seorang daripada kita, amin.

Menjengah di ruangan k0men, rata-rata rakan artis dan peminat turut sama tumpang gembira di samping mend0akan agar urusan Mira dan Emir dipermudahkan Allah.

Mira atau nama sebenarnya Nur Amirah Filzah Badioezaman menjadi perhatian warganet sejak N0vember tahun lalu selepas ada yang mend4kwa ternampak ‘b4by bump’ di Instagram (IG) miliknya. Bagaimanapun, pelak0n drama Pujaan Hat1 Kanda ini menaf1kan dengan memberi alasan perutnya buncit selepas makan.

Sekadar inf0, Mira dan Emir mendirikan rumah tangga pada 3 September tahun lalu di Pusat K0nvensyen Sime Darby di Bukit Kiara, Kuala Lumpur.

Sumber: Instagram @mfmirafilzah

Sumber : Ohbulan

Leave a Comment