‘Sentiasa Rendah Diri Dan Jauhi 0rang T0ksik’- Aar0n Aziz Titip Pesan Buat Aliff Aziz

Mel1hat kemenangan Aliff Aziz sebagai juara Gegar Vaganza mus1m ke-8 itu, membuatkan Aaron Azizi menitip pesanan dan nasihat buat ‘0rang kampungnya’ itu sambil mengucapkan tahniah atas kemenangan penyanyi tersebut di Instagram nya.

Nasihati Aliff Jauhi 0rang T0ksik

Pelak0n filem p0pular 0mbak Rindu dan KL G4ngster ini, menitipkan pesanan istimewa buat Aliff agar sentiasa merendah diri dan jauhi 0rang t0ksik serta dalam masa yang sama mengingatkan penyanyi tersebut bahawa rezeki yang diberi bukan untuk diri semata tapi untuk keluarga.

Foto – Instagram @aarondwiaziz

“Tahniah Adik. Abang b4ngga dengan kau. Abang tahu kau b0leh buat sesuatu yang besar dan capai sesuatu bukan saja untuk diri kau tapi untuk isteri dan anak-anak juga.

Ingat pesanan abang dalam perbualan DM kita. Jangan lihat kebelakang cuma melangkah ke depan baru lah kita b0leh ke hadapan.

Semua rezeki bukan untuk diri kita sebagai suami dan ayah tapi untuk keluarga. Alhamdulillah ALLAH naik kan kau dan memberkati mu dengan kemunculan heb4t ini.

Sentiasa merendah diri dan jauhi 0rang t0ksik.

Tahniah sekali lagi @iamaliffaziz” tulisnya

Netizen D0akan Kejayaan Aliff Aziz

Melihat kapsyen Aar0n di Instagram membuatkan 0rang ramai turut sama memberi k0men nasihat, dan mend0akan kejayaan Aliff Aziz dalam dunia hiburan.

Foto – Instagram @aarondwiaziz

“Alhamdulillah.. Dan tahniah sem0ga Allah sentiasa menjaga Alif, isteri dan anak-anak.. Maju ke hadapan”

“Terus ke depan dan tetap merendah diri”

“Kata-kata yang baik Aar0n.. Tol0ng terus bimbing dia sebagai adik anda dalam lslam.. Dia seorang yang heb4t.. Terima kasih kepada Allah. Alhamdulillahi taala”

“Alhamdulillah.. Tahniah buat @iamaliffaziz…. Rezeki tak pernah sal4h alamat #syukur” k0men mereka

Sekadar inf0, Aliff Aziz pernah terpal1t dengan beberapa k0ntr0versi pan4s yang menjadi bualan h4ngat rakyat Malaysia dan juga Singapura. Diharap dengan kemenangan yang diper0lehi ini, dapat membuatkan penyanyi ini bersikap lebih matang, bertanggungjawab dan buka buku baru dalam hidup.

Apa-apa pun tahniah Aliff Aziz!

Sumber : Murai

Leave a Comment