[VIDE0] Anuar Zain 0key je… Tak kecil h4ti jadi bahan law4k Atu Zer0, siap puji kelakar

AKS1 pelawak Atu daripada kumpulan Zero men1ru gaya dan suara penyanyi Anuar Zain semasa membuat persembahan pentas mencuit hati netizen di laman sos1al.

Bukan peminat sahaja yang terhibur, rupa-rupanya penyanyi lagu Sedetik Lebih itu juga meng4kui sudah men0nton gelagat Atu men1ru gaya dirinya sebelum ini.

Tidak berkecil hat1 dengan apa yang dilakukan pelawak itu, Anuar, 51, menyifatkan Atu seorang yang kreatif dan berjaya menyampaikan sesuatu law4k dengan begitu baik.

“Ya saya pernah nampak orang p0st dan bercakap mengenai perkara ini di media sos1al. Saya okay sahaja!

“Sejujurnya memang lucu bila t0nton video itu dan semua orang pun suka… bagi saya lawak yang Atu lakukan itu sangat menarik, melucvkan dan saya pun terhibur.

anuar 3

Anuar terhibur t0nton vide0 Atu meniru dirinya.

“Saya rasa ia satu penghargaan sebab 0rang masih ingat kita, maksudnya karier saya bukan di sini sahaja tapi ada 0rang memanjang-manjangkan. Saya ucapkan all the best untuk Atu dan sem0ga menjadi seorang pel4wak berjaya,” katanya kepada mStar.

Anuar Zain ditemui semasa majlis sidang med1a Makan Malam Amal Karena Aku Cinta yang diadakan di Pullman Bangsar, Kuala Lumpur pada Selasa.

Pada Ahad lalu, tular vide0 Atu meniru gaya nyanyian Anuar Zain di sebuah majlis yang dianjurkan oleh pas4ngan selebriti Fazura dan Fattah Amin.

Ia bukanlah kali pertama kerana sebelum ini Atu juga pernah beberapa kali melak0nkan watak Anuar Zain semasa di pentas Maharaja Lawak Mega.

anuar 2

Anuar Zain bakal adakan majlis makan malam amal bulan depan.

Dalam perkembangan lain, adik kepada penyanyi Ziana Zain ini bakal menghiburkan peminat dalam satu majlis makan malam yang akan diadakan di Ip0h International C0nvention Centre (IICC), Ipoh, Perak pada 5 Mac depan.

Majlis anjuran bersama B0nd Holdings Sdn Bhd, Majlis Bandaraya Ip0h (MBI) dan Sycal Ventures Berhad itu bertujuan untuk berhibur sambil beramal.

TONT0N VIDEO ATU T1RU ANUAR ZAIN INI!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Akueatu (@akueatu)

“Acara ini sebagai satu pengh4rgaan dan menyalurkan b4ntuan kepada angg0ta barisan hadapan yang terk0rban ketika menjalankan tug4s sepanjang wab4k melanda dan juga menghargai penggiat seni tempatan yang terkesan akibat p4ndem1k c0vld-19.

“Sangat-sangat teruja sebab dua tahun lebih kita tak b0leh terlalu aktif. Ini adalah peluang untuk saya menghiburkan peminat yang dah lama kita tak jumpa.

“Kita akan ikut pr0sedur 0perasi standard (S0P) yang ditetapkan dan kita percaya setiap orang sudah faham mengenai perkara ini, cuma kita akan ingatkan… saya yakin dan rasa kita semua mempunyai rasa tanggungjawab yang tinggi untuk bersama membendung penul4ran wab4k c0vld-19 ini,” ujarnya.

Sumber : mStar

Leave a Comment