[VIDE0] Gelagat Si Isteri Bila Tegur Suami Dah M4kin ‘Berisi’ Ini Buat Ramai B0leh Relate

Pasti anda sering melihat gel4gat pas4ngan suami isteri yang bermacam ragam di media sos1al bukan?

Ada kalanya menghiburkan dan ada juga yang berk0ngsi kisah sweet mereka melalui pelbagai aplikasi p0pular.

Namun lain pula video yang tul4r di TikT0k ini yang dimuat naik semula oleh seorang pengguna di Faceb00k, apabila gelagat si isteri menegur fizikal suami ketika makan di sebuah rest0ran yang tidak ketahui lokasinya.


Image via @sarel206 (TikTok)

Isteri selalu makan t4k habis, tapi si suami pula yang kena tol0ng habiskan makanan

Menerusi vide0 yang berdurasi 54 saat itu, kelihatan pas4ngan suami isteri sedang keluar dating dan singgah makan di sebuah restoran.

Pada awal vide0 tersebut, si isteri ada menanyakan s0alan kepada suaminya “Kenapa saya tengok abang macam dah gemvk sikit eh sekarang?”

Suaminya terdiam ketika sedang menyuapkan makanan ke dalam mulutnya, namun terdapat beberapa bab4k atau kejadian fl4shback di mana si isteri meminta suaminya menghabiskan p0rtion makanan yang tidak habis.

Si suami akur dan hanya menurut perm1ntaan isterinya kerana tidak mahu makanan itu dibaz1rkan. Oleh disebabkan itu, mungkin kerana selalu perlu habiskan makanan isterinya, terdapat perubahan terhadap tubuh badannya.

Tonton video penuh itu di bawah:

@sarel206 Hangpa nak tau sebab apa aku makin tembun? Ntahlah, aku pon taktau #joke #laugh #lawak #lakibini @missd0112 ♬ original sound – Sharrel Baharum


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)

“Salah satu peng0rbanan suami demi rezeki yang tak mahu dibaz1rkan” – Netizen

Ketika artikel ini ditulis, perk0ngsian rakaman video berkenaan telah pun meraih lebih 137K t0ntonan dan lebih 8K tanda suka di TikT0k.

Dalam pada itu, hasil tinjauan di ruangan k0men pula mendapati rata-rata netizen terh1bur melihat video tersebut.

Malah, tidak kurang juga ada yang berk0ngsikan situasi berkenaan sepertinya boleh relate dengan pengalaman per1badi masing-masing.

Berikut di bawah antara k0men menarik netizen di TikT0k:


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)


Image via @sarel206 (TikTok)

Apa pun, respect dengan br0ther ini dia tak nak pembaz1ran makanan berlaku. Done backup! 🙂

Sumber : Seismik

Leave a Comment