“Jang4n Sampai Aku Try” – Sharnaaz Ahmad Mahu Jadi Her0 Dalam MV Terbaru DSV?

Jut4wan K0smet1k, Dat0 Seri Vida (DSV) mengumumkan pencarian pelak0n lelaki vide0 muzik terbarunya akan datang dan turut mended4hkan kriteria yang diinginkan.

Mencari ‘Her0’ Bagi MV Terbaru

Menerusi hantarannya di Instagram, DSV meminta cadangan peminat untuk mencari jejaka yang sesuai berada dalam muzik vide0 terbarunya itu.

“Saya nak cari her0 dalam muzik vide0 saya. B0leh bagi cadangan tak siapa pelak0n, her0, penyanyi ke, siapa yang b0leh saya bersama her0 tu dalam muzik vide0 ?- tulis DSV

Mahu Lelaki Bujang & Sad0

Tambahnya lagi, antara ciri-ciri yang dicar1 pada figura tersebut antaranya adalah se0rang lelaki yang bujang dan mempunyai bad4n yang kekar.

“Tapi saya nak yang bujang, t1ada tunang, tiada b1ni, single and available kerana t4kut la terj4tuh tisu ko, t4kut tersentuh. So saya nak yang single dan available, hensem, sad0.”- katanya

“Jangan Sampai Aku Try“-Sharnaaz Ahmad

Tinjauan Murai.MY di ruangan k0men hantaran DSV itu turut mendapat k0men dari pelakon kacak, Sharnaaz Ahmad yang bersel0roh sanggup dil4nggar lori kerana ingin terlibat dalam muzik vide0 DSV.

“Jangan sampai aku try..Haa jagaaa. J4ngan kata tempuh, kena langg4q lori pun boleh.

Cuma nak tau yang ehekk ehekk tu kena buat apa? 🤣”- k0men Sharnaaz

Sekadar inf0, DSV membuat keputusan untuk tampil dengan single terbaharu kon0nnya ingin membal4s kembali sind1ran yang dibuat oleh bekas pemb4ntu per1badinya, Iqbal Zulkefli yang turut tampil dengan sebuah lagu sebelum ini.

Menurut DSV, dia mengambil pendekatan tersebut kerana ingin mereka yang mendengarkan lagu itu kelak merasakan kesed1hannya.

Sumber : Murai

Leave a Comment