[VIDEO] UF0 bercahaya ala Ir0n Man dikesan, berlegar di pangkalan tenter4 udara AS

SEPASANG suami isteri mend4kwa ternampak 0bjek terbang tidak dikenali (UF0) bercahaya berlegar di ruang udara Pangkalan Tenter4 Udara Edwards di California, Amerika Syarikat (AS) yang mempunyai ciri serupa dengan teknol0gi Ir0n Man.

Pasangan itu mend4kwa mereka memandu melalui Route 14 California sewaktu melihat ‘pesawat as1ng’ yang bergerak dengan lampu terang kelihatan seperti pancaran cahaya Ir0n Man.

Gambar hiasan, Sumber : DailyStar

Rakaman vide0 yang diambil di l0kasi kejadian pada 24 Januari menunjukkan bola bercahaya di langit ketika seorang wanita bertanya: “Apa benda yang tidak bergerak itu?”

Memberi gambaran mengenai l0kasi, si suami berkata: “Isteri saya memandu arah utara di 14 berhampiran Edwards AFB pada 17:56 hari ini 24 Januari 2022.

“Dia merakam tiga pesawat ringan yang 4neh di langit dan memandu betul-betul di bawahnya.

“Ia tidak bergerak atau bergerak sangat perlahan daripada vide0 dan apa yang dia beritahu saya.

“Katanya terdapat tiga lampu terang pada setiap sudut seperti pancaran cahaya Ir0n Man, hampir seolah-olah ia menyebabkan kesan 0ptik daripada penjanaan haba.

Gambar Hiasan, Sumber : Star Daily

“Saya bekerja dalam aer0angkasa maka saya b0leh membezakan pesawat. Saya melihat vide0nya dan menyemak radar penerbangan untuk temp0h itu dan tiada pesawat di atas lebuh raya.”

Mengan4lisis rakaman tersebut, se0rang lelaki yang meng4ku dirinya adalah pakar UF0, Scott C. Waring mend4kwa penampakkan itu adalah bukti bahawa m4khluk as1ng sedang memerhat1kan manusia. – Daily Star

Sumber : mStar

Leave a Comment