Harry Khalifah t4kut-t4kut sambut kelahiran anak kelapan, pertama kali teman isteri masuk bilik bersaIin

IMPIAN penyanyi dan k0mposer, Harry Khalifah untuk memiliki se0rang lagi anak perempuan akhirnya tercapai apabila isterinya iaitu Noormala selam4t melah1rkan cahaya mata kelapan pada pagi Sabtu.

Menurut Harry atau lebih mesra disapa Apak, 41, isterinya melah1rkan bay1 seberat 3.13 kil0gram itu secara n0rmal di sebuah pusat perub4tan swasta di Selangor kira-kira pukul 9 pagi.

Bersyukur pr0ses kelah1ran dipermudahkan, Harry berkata ini merupakan pengalaman pertama dia menemani isterinya di bilik bersal1n.

“Alhamdulillah syukur! Selepas lama menanti akhirnya saya dapat anak perempuan kedua. Pr0ses kelah1ran dipermudahkan, isteri masuk bilik bersal1n kira-kira pukul 6 pagi dan melah1rkan anak kami tiga jam kemudiannya.

“Biasalah orang dah berpengalaman cumanya selama ni tujuh orang anak yang lain saya tak ada di sisi dia, tapi hari ini saya dapat teman isteri duduk tepi teng0k anak keluar.

apak 1

Apak luah rasa syukur timang anak perempuan kedua.

“Satu pengalaman baharu untuk saya, 4ak tahu nak cakap macam mana… rasa sed1h, terharu dan gembira semua ada. Memang best dapat tengok kelah1ran secara live tapi t4kut-t4kut tu ada la juga.

“Walaupun tak tidur sehari kerana sibuk di studi0, kemudian pagi terus ke h0spital tapi rasa sangat ser0nok. Alhamdulillah,” katanya ketika dihubungi mStar.

Dalam pada itu, Apak atau nama sebenar Ahmad Sairi Haslan Mohd Redzwan memberitahu dia dan isteri sudah mempunyai nama untuk bay1 berkenaan.

Bagaimanapun mereka akan berk0ngsi mengenai nama itu pada hari ketujuh kelah1ran.

apak 2

Apak (tengah) bersama dua anaknya yang juga penyanyi Ch0mbi (kiri sekali) dan Mizan.

“Nama dah ada tapi saya dengan isteri tengah berbincang lagi untuk pilih nama yang terbaik.

“Apa-apa pun saya nak ucapkan terima kasih kepada semua rakan-rakan dan pengikut yang mend0akan kami,” ujarnya.

Untuk rek0d, dua anak Harry Khalifah iaitu Mizan dan Ch0mbi merupakan penyanyi yang sedang meningkat naik.

Sumber : mStar

Leave a Comment