‘Saya Say4ng’- M4du Zarina Zainuddin Hadiahkan Set Gelang Berlian Mewah

Pelak0n dan usah4wan pulut kuning terkenal, Zarina Zainuddin mengucapkan terima kasih pada m4dunya Datin Seri Noorhasimah kerana menghadiahkan set gelang tangan berlian yang mew4h kepadanya sebagai hadiah hari lahir.

2 Tahun Simpan Hadiah Pemberian M4du

Menerusi muat naik Zarina di Instagram nya, pelak0n ini mended4hkan sebenarnya hadiah tersebut diterimanya pada dua tahun lalu sebagai hadiah hari kelah1ran. Disebabkan rasa sayang nak pot0ng dan memakai gelang mewah tersebut, pelakon ini membuat keputusan untuk menyimpannya.

Namun setelah dinas1hati suaminya Datuk Seri Abdul Raihan Wan Jaafar, akhirnya Zarina membuat keputusan untuk memot0ng set gelang tersebut dan bak1 selebihnya dijadikan cincin.

Foto – Instagram @zarinazainuddin_

“Terima kasih m4duku Datin Seri Noorhasima bagi hadiah set gelang berl1an..

Sebenarnya gelang ni lama dah saya dapat masa hari lah1r saya 2 tahun lepas..

Saya sayang nak pot0ng.. Saya simpan lama-lama suami saya t4k baik simpan kakak dah bagi tu pakailah..

Baru ni saya  pergi p0tong lebihnya saya buat cincin.. Saya ni bukan jenis suka barang kemas..

Saya r1mas lagi pun tangan dah berkedvt kulit gelap pakai pun seg4n.. Saya pakai bila semalam ada ‘function’ tu jer.. Kalau jam saya suka..

Terima kasih Datin Seri barang mah4l mah4l ni t4kut nak pakai.. M4du saya cantik kulit putih melepak pakai barang kemas pun nampak manis.. Saya bila pakai hihihi sy0k sendiri jer

#kauadomadubagiberlian” tulisnya

Rakan Artis Dan Netizen Lu4h Rasa Kagum

Melihat perk0ngsian pelakon veteran itu di media sos1al, ramai peminat dan rakan artis membanjiri ruangan k0men dengan mengatakan rasa kagum mereka terhadap hubvngan yang terjalin antara Zarina bersama m4dunya itu.

Foto – Instagram @zarinazainuddin_

“Alhamdulillah m4du baik. Awak tu Allah jadikan cantik. Jangan terlalu merend4h diri dan terlalu merasa diri t4k cantik. Semua ciptaan Allah cantik.” Ujar Fauziah Nawi

“Sebab kak @zarinazainuddin mengh0rm4ti isteri pertama dan menjaga m4ruah suami sebaiknya. Akak pun tak p4merkan kemewahan. Sedangkan akak mampu. Tu yang buat isteri pertama makin lembut hat1 dan terima akak dan anak-anak sebaiknya” Kata Iesya Toh

“Sem0ga kak Ina dan Datin Seri menjadi suri tauladan buat m4du-m4du terutama isteri kedua di lu4r sana. Kak Ina orang yang hebat kerana sentiasa sedar kedudukan dan mengharm0nikan suasana. Syabar” K0men salah se0rang warganet

Sumber  : Murai

Leave a Comment