“Alhamdulilah”- Lisa Surihani K0ngsi Pengalaman Menarik Bawa Anak Kecil Pergi V4ksin

Bermula Februari 2022, kanak-kan4k berusia lima hingga 11 tahun sudah b0leh mendaftar dan menyertai Pr0gram Imun1sasi c0vld-19 Kebangsaan Kanak-kanak (PICK Kids) yang telah dilaksanakan di beberapa l0kasi di Malaysia.

Lisa Bawa Anak Bersama

via Instagram lisasurihani

Pr0gram Imun1sasi ini juga turut mendapat perhatian dari Lisa Surihani. Menurut perk0ngsiannya di laman Instagram, Lisa telah membawa puteri sulungnya Yahaira Leanne yang telah diadakan di PWTC, Kuala Lumpur.

Anak Sedikit T4kut

Dalam penulisannya, Lisa berk0ngsikan perasaan Yahaira yang dikatakan sedikit t4kut dan sunt1kan j4rum tersebut sedikit sak1t untuk anaknya.

Namun kesak1tan tersebut hanyalah seketika sahaja dan Lisa kagum melihat anaknya berjaya mengendalikan dirinya sendiri.

Pengalaman Di PWTC Yang Menyenangkan

Tambahnya, pengalaman imun1sasi kanak-kanak di PWTC sangat menyenangkan untuk kanak – kanak. Sukarelawan dan kakitangan perub4tan yang mengalu-alukan kedatangan dan mesra menyebabkan kanak – kan4k merasa seron0k.

Disana, mereka juga turut menyediakan tayangan filem Netflix dan ‘bean bag’ untuk kanak – kanak semasa sesi pemerhatian.

T1ada Aktiviti Lasak Untuk Anak

Lisa turut bersyukur dan berharap tiada kesan samp1ngan yang besar akan terjadi. Dia memberi anaknya rehat dan t1ada aktiviti lasak sambil mengharapkan kepada netizen untuk berd0a kesejahteraan anaknya itu.

Sumber : Murai

Leave a Comment