Dua Anak Diana Danielle Dah Ambil V4ksin, Teruja Ingat T4k Payah Pakai ‘Mask’ – ‘Tiada Langsung Dem4m Atau MenggigiI ..’

Pelak0n Diana Danielle menyambut baik kewujudan Pr0gram Imun1sasi c0vld-19 Kanak-kanak (PICKids) untuk anak yang berusia lima hingga 11 tahun.

Tak dem4m & sak1t badan

Menerusi hantaran di Instagram (IG), Diana mended4hkan kedua-dua anaknya iaitu Muhammad dan Nur Aurora sudah menerima sunt1kan vaks1n pada Sabtu lalu.

Menurut Diana, 31, dia bersyukur kerana anaknya berada dalam keadaan sihat selepas disunt1k.

Kata pemilik nama Diana Danielle Danny Beeson, anak-anaknya teruja untuk divaks1nasi kerana mereka beranggapan tidak lagi perlu memakai pelitup muka.

Secara rasmi sudah divaks1n dua hari lepas, tiada langsung dem4m, mengg1gil atau sak1t-sak1t badan alhamdulillah.

Saya masih ingat tahun lepas apabila mereka akhirnya mengeluarkan tarikh untuk kanak-kanak bawah 12 tahun untuk ambil sunt1kan vaks1n, anak-anak dan saya tidak sabar.

Anak-anak fikir selepas mendapatkan vaks1n, mereka tidak perlu lagi memakai pelitup muka.

Muhammad buat drama kat PPV

Dalam pada itu, isteri kepada akt0r dan pengarah Farid Kamil memberitahu biarpun masing-masing rela hat1 untuk mendapatkan vaks1n namun tetap ada kekec0han yang berlaku di Pusat Pemberian Vaks1n (PPV).

Mereka baru sembvh daripada selesem4 jadi saya memberitahu mereka bahawa mereka masih b0leh dij4ngkiti, walaupun selepas mendapat sunt1kan.

Itu cerita vaks1n kami, saya sump4h ada drama besar di PPV dengan budak berbaju merah tetapi dia akan membaca hantaran ini jadi apa yang saya boleh katakan ialah…. tiga pegawai perub4tan terp4ksa memegangnya dan kaca boleh pec4h kerana jer1tannya.

Terdahulu, Diana dan Farid berkahw1n pada 3 November 2012. Hasil perkahwinan itu, pas4ngan ini dikurniakan dua orang cahaya m4ta.

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment