[VIDEO] F0uziah G0us Redha Ikan K0i Kesayangan M4ti, Tidak SaIahkan Pekerja PenyeIenggaraan

Perk0ngsian selebr1ti dan usahawan pr0duk berasaskan air sarang burung, Datin Fouziah Gous di laman Instagram menarik perhatian pengikutnya.

Redha 7 Ikan K0i Kesayangan m4ti

Dalam muat naik tersebut,F0uziah dengan rasa sed1h menjelaskan ketujuh-tujuh ikan k0i kesayangannya telah m4ti dan antara ikan tersebut merupakan hadiah hari lahir untuk anak-anaknya.

Menurut pelak0n jelita ini, kejadian berlaku kerana pekerja penyelengg4ra terlupa menutup injap belakang lalu menyebabkan air k0lam menjadi surut serta air yang mengandungi kl0rin telah masuk ke dalamnya.

@fouziahgous innalillahiwainnailaihirojiun 😭💔 #zhafoukoi #zhafoujrkoi ♬ original sound – FouziahGous

Meski sed1h, F0uziah redha atas apa yang berlaku dan tidak menyal4hkan pekerja tersebut kerana yakin ia berlaku secara t1dak sengaja.

Foto – Instagram @fouziahgous

“InnaIillahiwainnailaihir0jiun.

Ramai yang t4k habis-habis DM tanya kenapa. Kecua1an kecil yang dilakukan 0leh pekerja kami yang biasa seLenggara, sebab terlupa tutup balik injap belakang. #koi #koifish

Jadi, air dir4wat surut keluar dan air kl0rin masuk sehingga 7 ny4wa melayang. Saya sangat pasti dia pun tak sengaja.

Antara yang pergi adalah had1ah hari lahir anak-anak. Sem0ga tabah anak-anak ku… Terima kasih ‘c0w fish’ sem0ga kita jumpa di akh1rat nanti.” Tulisnya

Peminat K0ngsi Pernah Lalui Pengalaman Yang Sama

Melihat perk0ngsian tersebut, ramai pengikut membanjiri ruangan k0men dengan berk0ngsi pernah melalui pengalaman yang sama dan dikesempatan itu mereka turut berharap agar Fouziah akan terus kuat  dan tabah.

@fouziahgous innalillahiwainnailaihirojiun 😭💔 #zhafoukoi #zhafoujrkoi #zhafoujr #koi #koifish #koifishdie ♬ original sound – FouziahGous

Foto – Instagram @fouziahgous

“Memang sed1h.. Pernah melaluinya… 13 ek0r k0i saya m4ti mengejvt.. Tak pasti punca.. Tiba-tiba terapung.. Jadi saya rasa apa anda rasa..”

“Ikan guppy saya m4ti pun sed1h, apatah lagi ikan k0i.. Asal melibatkan ny4wa, boleh pat4h hat1”

“Sayangnya”

“Sed1hnya”

“InsyaAllah.. ALLAH akan bagi dan ganti dengan perkara yang lebih baik. La Tahzan, kak…” K0men mereka

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fouziah Gous (@fouziahgous)

Sumber : Murai

Leave a Comment