Y0nnyb0ii harap peminat tak terkejvt nampak isteri t4k bertudung – “Dia masih muda, saya enggan mem4ksa”

ENGGAN timbul sal4h sangka, penyanyi Yonnyboii berharap peminat tidak terkejvt jika terserempak dengan isterinya iaitu Nik Nazira Narriman, 22, dalam keadaan tidak bertudung di tempat awam.

Menurut Yonnyboii atau nama sebenar Muhammad Haqeem Nuriman Nor Azrin, 23, isterinya masih lagi dalam pr0ses belajar menutup aur4t dengan sempurna.

“Isteri saya bertudung casually. Dia memang masih belum bertudung penuh dan sedang belajar lagi. Kebiasaannya apabila keluar berdua dia lebih selesa tidak mengenakan h1jab.

“Ikut pada situasi kalau dia nak pakai… lagi pun isteri masih muda jadi saya engg4n memaksanya dan kami juga sama-sama belajar untuk memperbaiki diri.

“Cuma sepanjang temp0h ini isteri belum tunjukkan imej tanpa tudung di laman sos1alnya, kalau dekat luar orang nampak tak apa la,” katanya kepada mStar.

yonnyboii 1

Yonnyboii beri peluang isteri memilih keselesaan penampilannya.

Penyanyi lagu Sak1t ini ditemui ketika Majlis Penganugerah Muzik 2021 Joox yang dianjurkan oleh aplikasi penstriman berkenaan di Menara Kens, Kuala Lumpur pada Khamis.

Dalam anugerah tersebut, Yonnyboii memenangi kategori Top 5 Hit Lokal menerusi lagu Tak Sangka bersama Zynakal dan Asyraf Nasir.

Saya sudah tiga tahun dalam industri dan sudah lal1 berdepan dengan krit1kan netizen

YONNYBOII

PENYANYI

Dia dilihat hadir bersama isterinya yang t1dak mengenakan tudung, berbeza dengan penampilan di laman Instagram.

Menyedari pasti akan ada kec4man daripada netizen, Yonnyboii berkata dia sudah berbincang dengan isteri jika penampilan itu diketahui peminat.

yonnyboii 2

Yonnyboii beri sok0ngan kepada isteri dalam apa jua perkara.

“Saya sudah tiga tahun dalam industri dan sudah lal1 berdepan dengan kr1tikan netizen… kec4man itu biasalah.

“Pengalaman ini sudah pun saya k0ngsikan dengan isteri supaya dia tidak terkejvt apabila perkara itu disedari umum,” ujarnya.

Untuk rek0d, Yonnyboii dan Nazira berkahwin di Duchess Place, Ampang, Kuala Lumpur pada 20 November tahun lalu.

Sumber : mStar

Leave a Comment