TMSM2: Pandai S0r0k Lengan & Kaki Sad0, Sazali Samad Memang Teh Tarik Kaw!

Nampaknya tekaan pen0nton sejak minggu lalu tepat apabila figura disebalik k0stum Teh Tarik Kaw sebenarnya adalah bek4s jaguh bina badan negara, Sazali Samad.

Pujian diberikan kepada jur1 tetap, Datuk Aznil Hj Nawawi, Ella dan Zizan berjaya meneka dengan betul.

Minggu keempat The Masked Singer Malaysia 2 menyaks1kan Teh Tarik Kaw menyampaikan lagu Hati Emas nyanyian asal Kembara.

Bagaimanapun nasib t1dak menyebelahi Teh Tarik Kaw apabila menjadi kostum yang ters1ngkir di minggu keempat.
Minggu ini menyaksikan Burung Hantu, Bujang Senang dan Rambutan berada ditangga teratas manakala tiga kedudukan terbawah j4tuh kepada Mat Penyu, Orkid dan Teh Tarik Kaw.

T0nton video :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Astro Gempak (@astrogempak)

Apa pula keadaannya untuk minggu kelima nanti? Siapa pula yang bakal ters1ngkir?
Sama-sama kita nantikan.

The Masked Singer Malaysia 2 menyaksikan seramai sembilan jur1 tetap iaitu Datuk Aznil Hj Nawawi, Michael Ang, Raja Azura, Zizan Razak, Ella Aminuddin, Remy Ishak, Amy Mastura, Ramona Zam Zam dan Angah Raja Lawak.

Pengacara versatil negara, Datuk AC Mizal pula diberikan tanggungjawab sebagai h0s The Masked Singer Malaysia 2.

Saksikan The Masked Singer Malaysia 2 setiap Jumaat, jam 9.00 malam di Astro Warna HD (saluran 107), dan juga boleh distrim secara eksklus1f di aplikasi Astr0 GO dan 0n Demand!

Berlangsung selama 10 minggu, sesi rakaman The Masked Singer Malaysia 2 dijalankan di Putrajaya International C0nvention Centre (PICC).

The Masked Singer Malaysia mus1m kedua ini dimeriahkan lagi dengan siri Live+ yang bakal bersiaran setiap hari Jumaat, jam 8.30 malam.

Live+ yang dih0skan oleh Izzue Islam dan Anna Al Jufrey ini akan menyingkap semula kesemua persembahan setiap peserta di samping berinteraksi bersama audiens dengan pengisian menarik sepanjang program berlangsung.

SINAR tampil sebagai Radi0 Rasmi dan disokong oleh ERA untuk mus1m ini, manakala Gempak, Zon Lawak dan Ria X hadir sebagai Rakan Digital.

Terdahulu, The Masked Singer Malaysia musim pertama telah mencatatkan sejarahnya tersendiri apabila diumumkan sebagai pemenang kategori ‘Best TV Format Adaptation (non-scripted)’ di anugerah C0ntent Asia Awards 2021, Ogos lalu.

Majlis penganugerahan tahunan ini mengiktiraf pemain industri kandungan terbaik serata Asia termasuklah Malaysia, Singapura, Jepun, Thailand, Taiwan, Indonesia, India dan banyak lagi.

Sumber : Gempak

Leave a Comment