“Minta timun Iebih ke tu?”- ‘Sarapan’ LeIaki Ini Buat Netizen GeIak Besar

Sarapan adalah antara perkara yang pent1ng untuk dibuat setiap pagi. Dengan sarapanlah kita akan dapat tenaga untuk meneruskan aktiviti seharian kita.

Lain pula yang berlaku kepada se0rang lelaki yang bel1 sarapan ini. Disangka sarapan yang dibel1nya akan bagi tenaga untuk bekerja, rupanya hanya gel4k tawa yang diterima.

Satu video Tikt0k dari @bukanceohanyakuli menunjukkan dia yang ingin bersarapan sebaik tiba di tempat kerja dikejvtkan dengan pot0ngan timun dalam bekas makanannya. Yang membuatkan netizen terhibur adalah saiz timun itu yang masih dalam keadaan hampir sempurna dan belum dip0tong. K0rang boleh tengok ‘sarapan’ lelaki itu kat video bawah ni.

@bukanceohanyakuli

mesti makcik tu cari timun dia🥲

♬ Makan Jangan Asal Makan – Nussa

Minta timun lebih ke?

Aduhh… keras pervt min tengok vide0 ni. Kes1an lelaki tu, nak breakfast best-best sekali dapat timun je, tak p0tong lagi pulak tu. Terhibur min tengok.

Betul gak tu, bawak balik rumah, hiris nipis-nipis boleh tekap kat mat4 sambil pakai facial mask. Boleh include sekali dalam skincare r0utine gittew.

Min pun sampai keras pervt tengok video ni. Walaupun video pendek je tapi law4k dia level lain. Kes1an brader tu nak sarapan tapi dapat timun.

Kes1an gak kat makcik tu cari timun dia tak jumpa-jumpa. Dah tak pasal kurang st0ck timun dia untuk bern1aga.

Ni pun betul gak. Biasa kita bangun pagi mesti lap4r kan. Bel1 sarapan apa semua, time nak makan tengok-tengok dapat timun je. Kecew4, sed1h, nak mar4h semua ada. 

Makcik tu pun mest1 packing k4lut-k4lut tu. Tak sempat check bagi makanan ke bagi timun yang belum p0tong. Nasib kurang baik lah brader tu sebab dapat timun je.

Mungkin brader tu tak dapat sarapan dia. Tapi sebenarnya dia dah menggembirakan hat1 orang ramai. Min harap brader tu tak simpan dendam dengan makcik yang men1aga tu, kita manusia memang tak lepas dari melakukan kesilapan. 

Lepas ni kalau k0rang bungkus sarapan, check dulu sebelum gerak. Bukan apa, t4kut end up dapat timun je.

Sumber : Lobak Merah

Leave a Comment