Peminat Puji Lufya Mak1n Cantik, Siap Ramai Yang D0akan Dapat J0d0h Yang Baik

Transf0rmasi terkini pelak0n dan penyanyi jelita, Lufya Omar atau nama sebenarnya Lutfyah Sheikh Omar kelihatan semakin cantik dan berseri. Malah perubahannya itu juga dapat dikesan oleh peminatnya terutama dalam vide0 yang dimuatnaiknya semalam.

Mekap Dan Penampilan Meletup

Ibu kepada Laana Haura ini berk0ngsi vide0 yang memaparkan dirinya sebelum dan selepas bertatarias menarik perhatian ramai. Apatah lagi Lufya kelihatan cukup cantik dengan solekan yang menyerlah, sesuai dengan penampilan yang digayakannya.

Foto – Instagram @lufyalaana

“Bila ‘mummy’ dah pen4t masak, basuh kain, cuci p0o p0o.. Paling meny4mpah lipat baju.. Kasi can ‘mummy’ melar4m sikit ya.

Mekap let0p ‘mummy’ dari @measukri yang tak pernah mengecew4kan. Sayang sikit ke sayang banyak untuk penampilan ini?” Tulisnya

Peminat Puji Makin Cantik Dan Doa Dapat Jod0h Yang Baik

Melihat penampilan Lufya yang semakin hari semakin cantik dan menarik membuatkan ramai peminat memuj1nya dan ada juga yang mend0akan agar ibu beranak satu ini bertemu dengan jejaka yang baik untuk diri dan anak perempuannya.

Foto – Instagram @lufyalaana

“Perghhh sem0ga cepat bertemu putera idaman yang sayang g1la kat awak dan Haura.. Untung siapa yang dapat Haura dah lah c0mel dan manja g1la”

“Cantiknya….. Tak lama lagi jod0h mai.. Insya Allah”

“MasyaAllah cantiknya”

“W0w cantiknyaaaa” k0men peminat

Tonton video :

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lufya (@lufyalaana)

Memang nampak makin cantik dan meletvp ibu Haura ni!

Sumber : Murai

Leave a Comment