[VIDEO] 28 Tahun Setia Berkhidm4t Di Stesen Minyak, Majikan Hadiahkan P4kej Umrah

Siapa sangka kh1dmat yang diberikan 0leh seorang wanita selama 28 tahun bekerja di sebuah stesen minyak dib4las dengan hadiah p4kej umrah oleh majikan sebagai tanda penghargaan.

Kerja dari tahun 90-an

Foto: Tikt0k @siti5847

Menerusi perk0ngsian pengguna Tikt0k @siti5847, dipercayai pemilik sebuah stesen minyak, dia menghadiahkan p4kej ibadah umrah kepada pekerja yang dikenali sebagai Sapuan, 59 tahun yang telah berbakti selama 28 tahun di sebuah stesen minyak di Pendang, Kedah.

Dalam vide0 tersebut, dik0ngsikan foto-foto Sapuan bersama beberapa individu lain di dalam pesawat, dan beberapa l0kasi lain di Makkah.

Staf paling l4genda di stesen minyak Petronas Pendang. Long Serv1s Reward (Anugerah Pekerja Paling Lama Berkh1dmat) ‘Pakej Umrah’ kepada beliau.

Perk0ngsian video tersebut mendapat pelbagai reaksi p0sitif netizen yang memuji majikan terbabit kerana menghargai pekerja yang setia, selain ada yang meng4kui sudah lama mengenali makcik Sapian, dan berkata wanita itu telah bertug4s di stesen minyak berkenaan sejak tahun 1992 lagi.

@siti5874 Staff paling Legend di Petronas Pendang. Long Servis Reward “Pakej Umrah” kpd beliau🥰 #fyp #fypシ #fypシ゚viral #foryou #tiktok #viral #fypdongggggggg ♬ suara asli – Galeri Musik01

Sumber: Tiktok

Sumber : mSTar

Leave a Comment