[VIDEO] Mimpi Nenek Tua Urvt Perut, D0kt0r K0ngsi Kisah Wanita HiIang Anak 6 Bulan Dalam Perut

Setiap pas4ngan yang sudah berkahwin pastinya menginginkan cahaya m4ta sebagai ‘penyeri’ dalam sesebuah rumah tangga. Malah, kehadiran cahaya m4ta juga akan menjadi penyambung keturunan mereka.

Namun, baru-baru ini seorang d0ktor dikenali sebagai Dr.Mrs.Dy menceritakan k1sah seorang wanita keh1langan bay1 dalam k4ndungan. Video tersebut dik0ngsikan olehnya di laman TikT0k.

M1mpi nenek tua urvt perut

Sekadar gambar hiasan

Kisahnya bermula apabila seorang wanita datang ke kl1nik untuk melakukan pemer1ksaan k4ndungan. Bagaimanapun, bay1 di dalam perut serta si ibu berada dalam keadaan s1hat. Namun, pada keesokan harinya wanita tersebut datang kembali ke kl1nik untuk melakukan pemer1ksaan lagi.

Apa yang mengejvtkan, perutnya sudah kempis dan wanita itu sempat menceritakan bahawa dia ada berm1mpi seorang nenek tua menghampirinya.

Hari ini ada pesak1t yang petang semalam ham1l 6 bulan tapi hari ini k4ndungan dah h1lang dan tak ada tanda-tanda bersal1n.

Di dalam m1mpi berkenaan nenek tua tersebut mengurvt perut sambil meminta bay1 yang ada dalam k4ndungannya itu. Belum sempat memberikan jawapan, secara tiba-tiba wanita warga emas itu h1lang bersama anak dalam perutnya. Walau bagaimanapun, si ibu dihantarkan kepada d0ktor pakar bagi mengesahkan kejadian yang dilalui olehnya.

Saya tanya dia, awak izinkan nenek itu ambil anak awak? Dia kata belum sempat jawab ya nenek tu dah h1lang dengan anak saya.

Ujarnya lagi, kejadian ‘4neh’ seperti itu bukanlah kali pertama yang pernah dilalui olehnya. Lebih-lebih lagi apabila di kawasan pendalaman atau pesak1t yang duduk di dalam hutan sudah pasti banyak perkara-perkara m1stik yang berlaku.

Betapa pentingnya am4lan dan 1badah s0lat ketika keham1lan agar diri kita sel4mat daripada bah4ya dan jangan kita tunjuk gambar pervt kita di media sos1al.

Kisah benar

@dr.mrs.dy sama seperti kejadian2 sebelumnya🥺#Riau #ceritaseram ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

@dr.mrs.dy Balas @bundhaefaruq #ceritahoror #Riau #bunian ♬ Suspense, horror, piano and music box – takaya

@dr.mrs.dy Balas @fahriattala ♬ PadaMu Kubersujud – Religi Islam – Afgan

Sumber : dr.mrs.dy

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment