IqbaI tak sabar teng0k drama Vida dengan PA baharu, sikit pun tak jeal0us! Tapi teringat dulu dapat g4ji RM1,200

ALL the best! Itu ucapan ringkas usah4wan k0ntr0versi Ahmad Iqbal Zulkefli kepada pemb4ntu per1badi (PA) baharu Datuk Seri Vida yang dikenali sebagai Qush.

Meng4kui tidak ambil tahu mengenai perkara berkenaan, Iqbal berharap Qush atau nama sebenar Syed Qusyairi Syed Mahmud Iskandar dapat bekerja dengan baik bersama bek4s majikannya itu.

“Sejujurnya saya t4k ambil tahu tentang dia (Vida). Saya ada ternampak berita tentang PA baharu dia tu, tapi saya t4k baca selanjutnya.

“Saya mampu cakap all the best saja la… saya tak ada hak nak k0men lebih-lebih, cuma pesanan saya kerja baik-baik.

“Dia kena lalui pengalaman itu sendiri, belajarlah sendiri teng0k cara kerja DSV, saya tak boleh nak cakap apa-apa cuma bersedialah dengan sebarang kemungk1nan.

iqbal 1

Iqbal t4k ambil tahu mengenai PA baharu Vida.

“Untuk makluman pemilihan saya dulu tak sama macam sekarang, saya diuj1 buat banyak kerja, selepas setahun baru dilant1k jadi PA dengan gaj1 RM1,200. Yang sekarang ni DSV terus p0pularkan. Sangat berbeza!” katanya kepada mStar.

Sikit pun saya tak terasa hat1… cuma tak sabar nak teng0k drama seterusnya, saya dah masak dengan per4ngai DSV

IQBAL ZULKEFLI

USAHAWAN

Pada malam Khamis, Vida menerusi Instagram mengumumkan Qush yang juga merupakan pers0naliti media sos1al berjaya mengisi kekos0ngan jawatan PA dengan bay4ran gaj1 RM10,000.

Kisah pencarian PA oleh jut4wan k0smetik ini menarik perhatian netizen sejak Disember tahun lalu, di mana antara kriteria cal0n mestilah lelaki muda dan memiliki wajah kacak.

iqbal 2

Qush tak mahu campur urusan per1badi Vida.

Dalam pada itu, penyanyi lagu Hujan ini berkata dia tidak ambil pus1ng dengan pelantikan tersebut yang disifatkan hanya sebagai gim1k atau market1ng.

“Sikit pun saya tak terasa hat1… cuma tak sabar nak teng0k drama seterusnya, saya dah masak dengan per4ngai DSV.

“Kalau tanya saya secara per1badi besar kemungkinan PA baharu ni ada taste yang DSV suka, kulit putih, s0ft sp0ken dan senang mengikut permintaannya,” ujarnya.

Sumber : mStar

Leave a Comment