Bertuah Janna Nick, lagu GataI viraI sampai Turki!

SYUKUR dan bertuah itu yang dilu4hkan Janna Nick apabila lagu Gatal nyanyiannya tular di TikT0k hingga menarik perhatian infuencer lu4r negara.

Menurut Janna, lagu ciptaan v0kalis Drama Band iaitu Aepul Roza mempunyai kekuatan tersendiri sehingga melekat di telinga ses1apa yang mendengarnya.

“Alhamdulillah, saya sendiri memang tak jangka lagu itu menjadi v1ral di TikT0k sehingga orang luar negara pun guna lagu tersebut.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Janna Nick (@jannanick)

“Bagi saya, itulah kekuatan TikT0k dan trendings. Selain itu, kekuatan pada lagu itu juga. Saya banyak terima k0men kata lagu itu berh4ntu.

“Saya anggap ini rezeki yang menyebel4hi saya… Alhamdulillah. Jadi, saya berterima kasih kepada Aepul yang cipta lagu itu,” katanya kepada mStar.

Saya anggap ini rezeki yang menyebelahi saya… Alhamdulillah.

JANNA NICK

PELAKON, PENYANYI & PENGACARA

Sebelum ini, tular vide0 Asli Guler menggunakan lagu Gatal di akaun TikT0k miliknya dan sehingga mendapat hampir 8 jut4 tontonan.

Rata-rata netizen Malaysia meningg4lkan k0men di ruang perk0ngsian itu teruja lagu nyanyian Janna itu mendapat perhatian sehingga ke luar negara.

Dalam perkembangan lain, Janna memberitahu dia sudah pul1h daripada c0vld-19 dan tamat menjalani kuar4ntin pada Khamis.

Janna 1

Janna selesai jalani kuar4ntin akibat c0vld-19 pada Khamis.

“Semalam merupakan hari terakhir saya jalani kuar4ntin kendiri di rumah. Alhamdulillah, keadaan kes1hatan saya semakin baik.

“Dem4m pun dah tak ada… tapi masih sak1t tek4k saja,” ujarnya.

Menerusi lap0ran mStar pada Sabtu lalu, Janna mended4hkan dia disahkan p0sitif c0vld-19 selepas melakukan beberapa kali uj1an calitan.

Tonton Video lagu di bawah :

Sumber : mStar

Leave a Comment