#R0adT0AJL36: Netizen Tunggu RamaIan Juara, Neel0fa Balas; ‘Pencen Tahun Ini’

Setiap kali t1ba Anugerah Juara Lagu, rata-rata peminat setia akan meramal siapa yang akan bergel4r juara. Ramai juga yang ternanti ramalan daripada selebr1ti terkenal Neelofa selepas berjaya meneka dengan tepat selama empat tahun.

Tahun ni pencen

Menerusi ciapan di Tw1tter, Neelofa, 33, memberitahu dia ‘bersara’ daripada membuat ramalan pemenang Anugerah Juara Lagu ke-36 (AJL36).

Pemilik nama Noor Neelofa Mohd Noor menjawab pertanyaan pengikut yang ingin tahu mengenai juara AJL36.

Netizen k0ngsi ramalan sendiri

Dalam pada itu, pelak0n drama Suri Hat1 Mr. Pilot turut bertanya s0alan yang sama kepada peminatnya tentang jangkaan pemenang.

Rata-ratanya memberi jawapan mengikut tek4an masing-masing. Ada yang menyebut lagu Mimpi, Aewo, Sepi dan Pelukan Angkasa.

Terdahulu, pada edisi 31, ramalan Neel0fa tepat apabila Dayang Nurfaizah (Lelaki Teragung) din0batkan sebagai juara diikuti dengan Hael Husaini (Jampi) pada tahun 2018.

Kemudian, pada malamAJL33, tekaan Neelofa sekali tepat selepas lagu Har4m nyanyian Hael Husaini bersama Dayang Nurfaizah diumum juara. Yang terakhir, ramalan Neelofa, Naim Daniel (Sump4h) bergel4r juara menjadi kenyataan pada tahun 2020.

Sebanyak 12 lagu daripada genre muzik berbeza menerusi gabungan rentak akan bersaing pada esok malam.

Pemenang Juara Lagu akan membawa pulang RM100,000 dan tr0fi manakala naib juara RM50,000 serta tr0fi.

AJL36 bakal dih0skan Nabila Huda dan Alif Satar manakala Sissy Imann serta Sean Lee mengendalikan segmen karpet merah.

Sumber: Twitter @Neelofa

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment