Tiru Busana Aina AbduI Di Pentas AJL36, Netizen Kata Laju Adik Ni Buat Kerja – ‘Mem4ng Kreatif!’

Semalam, Aina Abdul sekali lagi menjadi bahan bu4lan netizen gara-gara gaun ungu yang digayakannya ketika membawakan lagu ‘Nafas Cinta’ bersama Khai Bahar sempena Anugerah Juara Lagu Ke-36.

Di TikT0k, seorang lelaki sempat melakukan par0di mengenai busana yang dipakai oleh Aina. Lebih mencur1 tumpuan, kreativiti lelaki tersebut turut dipuji oleh netizen. Hebat!

Nafas Cinta

@h_nyf #ainaabdul#ajl36 #fyp ♬ Nafas Cinta – Khai Bahar & Aina Abdul

Menerusi rakaman vide0 beberapa saat tersebut, lelaki berkenaan dilihat menggunakan barangan terpakai yang berada di rumah untuk menghasilkan busana sama seperti Aina Abdul. Bukan itu sahaja, lelaki tersebut turut memainkan lagu ‘Nafas Cinta’ ketika mel4kukan ‘catwalk’.

Gaya dan busana yang dipakai itu ternyata mencur1 perhatian netizen. Rata-rata netizen menyatakan bahawa lelaki tersebut se0rang yang kreatif dan pantas melakukan par0di memandangkan anugerah tersebut masih belum selesai semalam.

Fesyen finalis, artis jemputan dan pengacara AJL36

@justmitch__ What i saw🙈 #ajl36 yang td kene community guideline sbb ade gambar mimi peri😆 #foryou #fyp #foryoupage #h #masukberanda ♬ bunyi asal – Mhd Aizzat – AizzatFromYT

Di Tikt0k, netizen sempat membuat k0mpilasi video mengenai busana finalis AJL36, artis jemputan dan pengacara. Menerusi vide0 tersebut, rata-rata baju mereka yang terlibat dengan AJL36 diinspirasikan oleh negara lu4r.

Sebagai cont0h, busana Nabila Huda disamakan seperti ‘Statue of Liberty’ dan busana Siti Nordiana disamakan seperti tr0fi ‘Oscars Award’.

Sumber: H_nyf

Sumber : Oh Bulan

Leave a Comment