Akui Perg4duhan Sekadar Gimik,M0na Allen TerkiIan Dengan Kec4man Netizen

Pelak0n, Mona Allen meluahkan rasa terk1lan setelah k0men netizen yang mengec4mnya di media s0sial selepas mengaku vide0 pertengk4ran antara dirinya dengan pelak0n Iqram Dinzly di set penggambaran yang hanya gimik untuk memprom0sikan drama lak0nan mereka,Hati Yang Dikh1anati.

Terk1lan Dengan Kec4man Netizen

Menerusi Insta Stories, Mona akui berasa terk1lan dengan k0men netizen yang disifatkan mel4mpau dan tidak menyangka bahawa maj0ritinya adalah wanita yang sudah berkahwin dan berh1jab.

“Ianya mem4lukan..Yang k0men dan kutvk tu masyaallah. someone’s mum, someone’s wife and someone’s daughter. Kebanyakannya wanita .

Bila lihat dari segi rupa, cann0t brain orang macam ni yang bermulvt l0ngkang. Yang bertudung litup.. Ada yang umur baru setahun jagung tapi ayat nauzub1llah.”- luah Mona

“Jag4 Tepi Kain Sendiri”

Tambahnya lagi, dia turut meminta netizen untuk tidak bers1kap membut4 tul1 dan mencampuri urusan orang lain.

“Less0n for you guys. Jangan menilai buku hanya dari rupa. Jangan pernah menjadi judgement4l. Jaga tepi kain sendiri. Apa-apa pun, saya maafkan semua.”- katanya

Dalam hantaran susulan, isteri kepada pelak0n terkenal, Pekin Ibrahim ini turut menyatakan dia sudah menyimpan segala-gala perihal mengenai ‘drama’ antara dirinya dengan Iqram  di dalam arkib Instagram.

“Saya dah archive ye semua st0ry ke live ke apa ke mengenai drama di antara saya dan Iqram. K0rang kalau nak membawang sila pergi tempat lain.

Saya bagi seminggu je untuk k0rang membawang. B0san baca k0men dak dak. LOL. Nak buat d0sa cari tempat lain la eh. Masa anda dah tamat. TQ.”- katanya lagi

Terdahulu,tular sebuah video kon0nnya terdapat  persel1sihan faham diantara mereka selepas Iqram dikatakan terlalu menj1wai wataknya yang pada ketika itu sedang mencek1k leher Mona.

Sumber : Murai

Leave a Comment