[VIDEO] Punya ‘Layan’ Main Telef0n Sampai Tak Sedar lsteri Jatuh Tersvngkur

Keterujaan sepasang pengantin dibawa berarak menaiki tandu (sejenis kenderaan tanpa r0da dibawa tenaga buruh untuk mengangkut manusia) bertuk4r satu mimpi nger1 yang mungkin tidak dapat dilupakan seumur hidup selepas pengantin perempuan terj4tuh.

Pengantin terjatuh pula…

Dit0nt0n hampir tiga jut4 kali di laman TikT0k, vide0 dik0ngsi seorang lelaki dikenali sebagai Herusuyanto1962 memaparkan seorang pengantin perempuan yang terj4tuh ke atas jalan raya ketika sedang berarak. Menerusi video pendek dik0ngsi, pengantin lelaki dilihat begitu ‘asyik’ dengan telef0n bimbitnya dan dipercayai merakam m0men-m0men tersebut di atas kenderaan berkenaan.

Namun secara tiba-tiba pengantin perempuan dilihat gag4l mengaw4l keseimbangan badan ketika tandu itu membel0k dan menyebabkan dia terj4tuh ke atas jalan raya. Si suami ketika itu tidak sempat menarik tangan isterinya berikutan tangannya masih memegang telef0n bimbit.

Bagaimanapun terdapat individu yang lain tampil memb4ntu pengantin perempuan itu sebelum pengantin lelaki turun ke bawah bagi memer1ksa keadaan isterinya. Difahamkan, pengantin tersebut berpakaian mengikut adat Jawa dan kejadian ini dipercayai berlaku di negara jiran, Indonesia.

Menerusi ruangan k0men, rata-rata netizen turut mengec4m tindakan si suami yang terl4mpau ‘asyik’ dengan telefon bimbit dan tidak sedar dengan keadaan sekeliling.

Video penuh:

@herusuyanto1962

Musibah# selamat#

♬ suara asli – herusuyanto1962

Resp0n netizen

Sumber: Herusuyanto1962

Sumber : Ohbulan

Leave a Comment