‘Rezeki ViraI’- Bienda Bersyukur Pau Laku Keras Dapat Sambutan Ramai

Gara-gara vide0 wanita muslimah cantik menju4l pau tular di TikT0k, pen1agaan PapaPau Bienda dan suaminya mendapat sambutan yang menggalakan. Bienda berk0ngsi rasa syukur dan terima kasihnya, melalui muatnaik terkini di Instagram.

Tak Sangka Pau V1ral Laku Keras

Bieda mengucapkan rasa syukur atas rezeki yang Allah S.W.T berikan menerusi kuasa v1ral di media sos1al. Menurut selebriti jelita ini ramai pelanggannya, baik yang datang ke kedai mahupun melalui penghantaran ke rumah mendapat sambutan hangat.

“REZEKI V1RAL

Segala Puji Hanya Bagi ALLAH SWT

‘Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’ Adalah semoga Allah SWT akan membal4s kalian dengan kebaikan yang banyak dan sem0ga Allah SWT akan membalas kalian dengan balasan yang terbaik.

P/s : Masya Allah Tabarakallah Syukur Alhamdulillah Walk In dan Delivery sama-sama laju Tak berhent1 dari hari ISNIN kami buka.

TERIMA KASIH SEMUANYA” tulisnya

Mula Jual Pau Sejuk Beku

Selain mengucapkan terima kasih kepada mereka yang menyok0ng pern1agaannya, Bienda juga turut memaklumkan telah mula menju4l pau sejuk beku atas permintaan ramai pel4nggannya.

“P/s : Atas permintaan ramai Bienda dah mula ju4l pau sejuk beku kami. Dah boleh simpan st0k kat rumah masing-masing” tulisnya lagi

Netizen Beri Resp0n P0sitif

Melihat muatnaik Bienda di Instagram, orang ramai terus membanjiri ruangan k0men dengan memberi resp0n serta k0men yang p0sitif mengenai pern1agaan PapaPau tersebut.

Foto – Instagram @biendalavienda

“Alhamdulillah”

“Sewa rumah kedai kak Bienda”

“Es0k nak singgah!!!! In Shaa Allah”

“Alhamdulillah… Sem0ga dilimpahkan rezeki yang barokah kak Bienda”

“Dah singgah semalam. Pau memang sedap, lembut, inti banyak. Puas hat1 sangat-sangat. Nanti nak repeat lagi. Dapat juga bergambar dengan @biendalavienda . Terima kasih atas layanan yang baik” k0men mereka

Sekadar inf0, Bienda dan suaminya mengusahakan pern1agaan PapaPau bersebelahan dengan Petr0nas Jalan Kuching, Kuala Lumpur.

Sumber : Murai

Leave a Comment