‘Terus-Terang Kami Ada SaIing Mesej, Daripada DuIu Tak Pernah Bermusvh’ – Sharnaaz Ahmad

Pelak0n Sharnaaz Ahmad menjadi usikan netizen selepas memberi kata semangat kepada penyanyi Shila Amzah ketika rumah tangganya berg0lak.

Baru-baru ini, Sharnaaz juga meraikan kemenangan Shila bersama Sekumpulan Orang G1la (SOG) menerusi lagu Pelvkan Angkasa di Anugerah Juara Lagu ke 36 (AJL36).

Tak b0leh ramal masa depan

Ditanya k0men Sharnaaz mengenai usikan manja peminat yang menginginkan dia kembali bercinta dengan penyanyi itu.

Akt0r berumur 37 tahun ini berterima kasih atas doa-doa yang baik namun katanya urusan jod0h hanya Allah SWT tahu kerana Dia Maha Mengetahui.

Orang mend0akan yang baik. Bukannya tak baik. Jadi kita terima sajalah. Tapi yang nak tentukan itu adalah Allah SWT.

Kita tak b0leh ramal apa akan jadi pada masa depan. Kalau ada, ada la. Kalau tak ada, nak buat macam mana? Saya akan ‘keep my wind0ws’ open (terbuka) kepada sesiapa sahaja. Tapi terima kasih atas doa-doa yang baik itu.

Tak pernah bermusvh

Tambah pemilik nama Sharnaaz Ahmad Basir Ahmad, mereka saling berhubung menerusi telef0n dan dia banyak memberikan kata semangat kepada penyanyi yang baru bercerai pada 9 Februari lalu.

Katanya lagi, mereka tidak pernah bermusvh tetapi sewaktu itu ada 1su yang melibatkan keluarga Shila. Bagi pelak0n drama I Pr0mise Janji Anaqi, perkara itu sudah lama berlalu dan tidak perlu ada dend4m lagi.

Terus-terang kami ada saling mesej. Dia melalui fasa yang pernah saya alami iaitu pencera1an. Mungkin sesekali dia nak dapatkan pendapat dan kami berbual. Sebenarnya, daripada dulu kami tak pernah bermusvh.

Saya cuma ada 1su dengan ibu bapa dia saja, waktu itu. Tapi bagi saya, dah lama sangat. Nak berdend4m pun untuk apa? Kami ada berbual dan dia ada bertanya bagaimana saya lalui pengalaman dulu sewaktu gag4l dalam alam rumah tangga.

Bagi saya, orang akan selalu bercakap dan hanya kita sahaja yang tahu diri sendiri. Hanya kita sahaja yang boleh buat diri sendiri bahagia. Nak bunvh kata-kata n1sta orang itu, bukt1kan dengan kejayaan.

Sumber: Instagram @sharnaazahmad

Sumber : Ohbulan

Leave a Comment