“Attitude dia bagus” kis4h kebaikan Tangmo Nida semasa hidup menjadi tumpuan ramai

Sejak akhir-akhir ini berita mengenai pemerg1an pelak0n jelita dari Thailand dikenali sebagai Tangmo Nida gemp4r diperkatakan.

Pemerg1an wanita ini cukup memberikan kesan kepada ramai yang bukan sahaja terdiri daripada peminatnya, malah masyarakat lain juga.

Boleh dikatakan k3s Tangmo Nida ini cukup luarbiasa sekali apabila netizen Malaysia juga gigih ‘mencungkil’ kebenaran buat pelak0n Thailand ini.

Biarpun pemerg1annya dirat4pi, namun ada juga yang berk0ngsikan keperibadian Tangmo Nida yang sangat merendah diri dan berakhlak baik.

Malah menerusi satu perk0ngsian di TikTok baru-baru ini, se0rang pengguna telah berk0ngsikan satu rakaman yang memaparkan kisah kebaikan Tangmo Nida semasa hidup. Dalam rakaman itu kelihatan Tangmo Nida sedang bern1aga di jalanan.

Tonton video :

@kamrai7824 ไอดอลของฉัน 🤍🤍🤍#แตงโมไม่ตายไปจากความทรงจําดีๆของหลายๆคน ♬ จากนี้ไปจนนิรันดร์ (เพลงประกอบละคร สาวน้อยร้อยเล่มเกวียน) – แตงโม ภัทรธิดา

Biarpun dia adalah selebriti dan sangat cantik, namun Tangmo Nida sangat merendah diri. Berikut adalah perk0ngsian tersebut yang telah dimuat naik menerusi akaun TikTok kamrai7824:

Perk0ngsian rakaman kisah kebaikan Tangmo Nida semasa hidup ini telah mencvri perhatian ramai.

Berikut antara reaksi warganet yang ditinggalkan di ruangan k0men:

“Cantik sangat dia..Walau tak kenal tapi menitis air m4ta teng0k video dia”

Kisah Kebaikan Tangmo Nida 4

Attitude dia bagus.. Dia sangat H0rmat pada 0rang lain..

Kisah Kebaikan Tangmo Nida 3

“Beautiful angel. Beauty inside out…”

Kisah Kebaikan Tangmo Nida 2

“Dia nampak baik sangat dan s0pan santun”

Kisah Kebaikan Tangmo Nida 1

Sumber : kamrai7824 / HcI

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih

PERHATIAN: Pihak kami tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis k0men anda disini.

Sumber : Trending Habis

Leave a Comment