Teman LeIaki Nangis Bawa Cincin Kawin, Nak Minta F0rensik Sarung Dekat Jari Tangm0 – ‘M0 Aku Berikan Padamu, J0m Kita Bernikah’

Bukan sahaja kehadiran pengurus Tangm0 Nida iaitu Kratik dan ibu mend1ang, Panida Siriyudthayothin mencur1 perhatian, lensa kamera turut memberi f0kus kepada Bird yang merupakan teman lelaki aktres itu.

Bird adalah individu penting yang menguruskan majlis pemak4man dan memperingati Tangmo bersama rakan baik mend1ang, Amena.

Bawa cincin kahwin

@mizz_queenqoutes Bird menangis😭tak boleh tgk laa sedihh #riptangmonida #tangmonida😭🙏🏻🥲 #fyp #beritaviraltiktok #tiktokmalaysian #tiktokthailand ♬ อย่างน้อยเราเคยรักกัน – AnAn (อันอัน)

Ketika majlis berlangsung semalam (Jumaat), Bird yang mengenakan kemeja berwarna merah jambu dilihat memegang sebentuk cincin sambil menang1s ketika berada di Gereja Meth0dist.

Difahamkan, cincin itu sepatutnya diberikan kepada Tangmo sebagai tanda perkahwinan mereka. Kata Bird, cincin itu adalah pilihan Tangmo sendiri dan dia melunaskan dengan pergi menempah tanpa memberitahu kekasihnya.

Namun, Tangmo t1dak berkesempatan untuk melihat dan memakai di jari manisnya. Bird meletakkan cincin itu bersama bel0n di ruang yang dihiasi bingkai fot0 aktres tersebut.

Mo, aku berikan padamu, j0m kita bernikah.

Bird juga bercadang untuk meminta b4ntuan pakar f0rensik untuk menyarungkan cincin itu di jari Tangmo. Tetapi, jika t1dak dibenarkan, dia akan menyimpan cincin tersebut.

Ment4l belum kuat

@hannanajj Balas @itsmydream__.11 bird menangis sambil memegang cincin pernikahan tangmo yang terlambat #bird #tangmo #marriage #เบิร์ด #แตงโม #fyp #fypシ #GlycoPeelToGlow #funeral ♬ Softcore (I’m too consumed with my own life) – The Neighbourhood

Ketika bertemu dengan media, Amena memberitahu Bird belum bersedia untuk ditemu ramah dan dia mem0hon maaf.

Bird t1dak ingin bertemu kalian (media). Keadaan ment4lnya belum stabil.

Selain itu, topi hitam yang tertulis huruf M itu dipercayai pernah dipakai 0leh Tangmo ketika hayatnya dan Bird memilih untuk memakai pada hari bermakna tersebut.

Upacara pemak4mam itu hanya dihadiri oleh tetamu yang membabitkan ahli keluarga dan teman rapat. Manakala peminat b0leh menyaks1kan secara langsung menerusi Y0utube bermula jam 6:30 petang hingga 8:30 malam sehingga hari Ahad ini.

Terdahulu, Tangm0, 37, bersama lima 0rang lain menaiki bot laju di Sungai Cha0 Phraya dari Jambatan Krung Thon di Bangk0k ke Jambatan Rama VII di N0nthaburi. Dia terj4tuh ke dalam sungai berhampiran jeti Pibul 1 di daerah Muang di wilayah Nonthaburi sekitar 10.40 malam pada 24 Februari lalu.

Sumber: TikTok @justmitch__?, @mizz_queenqoutes

Sumber : Ohbulan

Leave a Comment