Dah Bay4r RM44,500, Tapi BataIkan Niat BeIi Rumah Lepas Tahu PemiIik Rumah Sus4h, Sanggup Sedekah Semua Duit Dep0sit

Pembel1 Sudah Bay4r RM44,500, Tapi Batalkan Niat Bel1 Rumah Lepas Tahu Pemilik Rumah Sus4h, Sedekahkan Semua Duit Dep0sit! Sungguh mulia hat1mu wahai Mr. Lee Hui Sen, itulah yang b0leh admin katakan apabila terbaca sebuah p0s yang dimuatnaik oleh Siti Na’imah Mohamed ke laman Faceb00knya.

Beliau telah mengambil gambar surat berkenaan yang diper0lehinya daripada Persatuan Pengguna Islam Malaysia di mana surat berkenaan adalah surat Mr. Lee Hui Sen kepada pemilik rumah lel0ng yang hendak dibel1nya.

Namun semasa datang melawat rumah itu beliau telah terpandang sesuatu menyebabkan dia t1dak jadi meneruskan hasratnya, beliau juga t1dak mahu mengambil semula wang dep0sit sebanyak RM44,500 di mana wang berkenaan disedekahkan kepada pemilik rumah berkenaan.

Sambungan..

Dear Mr. Lee Hui Sen, you mr, have a heart of g0ld. Saya harap p0sting ini sampai kpd anda atau ahli keluarga anda.

Anda tidak kenal keluarga ini, tapi anda ambil keputusan yang sangat berani untuk memb4ntu mereka. RM44,500 bukan sedikit.

Dan saya difahamkan anda sendiri bukanlah dari gol0ngan kaya raya. Semoga Lee Hui Sen sekeluarga sentiasa sihat dan bahagia. Sem0ga kita semua dikurniakan hati sebaik encik ini.

Apa yang terjadi sebenarnya sehingga rumah itu akan dilel0ng?

Terima kasih Mr. Lee Hui Sen, hati anda memang mulia, harap anda terbaca artikel ini.

Kredit: Siti Na’imah Mohamed

Sumber : sajagempak.com

Apa Pendapat Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih Banyak!

PERHATIAN: Pihak admin tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas k0men-k0men yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini.

Pihak admin juga t1dak mampu untuk memantausemua k0men yang ditulis disini. Segala k0men adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sumber : Trendingsangat

Leave a Comment