Netizen b0ngkar sikap sebenar kekasih Tangmo… Tak tumpang p0puIariti, pernah Iive IG juaI baju hanya 7 0rang pen0nt0n

NAMA teman lelaki kepada mend1ang Tangmo Nida iaitu Bird mula menjadi sebutan netizen di laman sos1al.

Selain mengagumi kisah cinta pasangan ini, rata-rata peminat turut memuji sikap Bird yang tidak putvs asa berusaha mencari rezeki tanpa mengharapkan b4ntuan teman wanita.

Menurut lap0ran Komchadluek, Bird sebelum ini pernah melakukan ju4lan pakaian secara langsung di Instagram dengan hanya tujuh orang pen0nton.

Meskipun dia merupakan kekas1h kepada aktres terkenal, Bird sama sekali t1dak pernah menggunakan Tangmo sebagai m0dal untuk menarik jumlah t0ntonan live berkenaan.

Bukan itu sahaja, sumber terdekat sebelum ini memaklumkan Tangmo pernah menawarkan pekerjaan kepada Bird, namun dia tetap memilih untuk bekerja sendiri dengan menju4l baju.

tangmo 1

Tul4r video Bird pernah menju4l baju dengan jumlah tont0nan tidak sampai 10 orang walaupun dia kekas1h seorang selebr1ti.

Se0rang sahabat Tangmo memberitahu Bird merupakan salah seorang individu terdekat yang tidak mahu mengambil apa-apa kevntungan atas kem4tian aktres berusia 38 tahun itu.

Jejaka ini juga cuba mengelakkan diri daripada media dan engg4n menggunakan p0pulariti kekas1hnya.

Gara-gara itu, peminat menilai Bird sebagai seorang lelaki yang tulus mencintai Tangmo dan t1dak mengharapkan apa-apa balasan.

Selepas kem4tian Tangmo, penampilan Bird dilihat sedikit berbeza apabila dia menggunting pendek rambutnya.

tangmo bf 3

Netizen kagum k1sah cinta Tangmo Nida dan Bird.

Menurut rakan mend1ang iaitu Amena, Bird masih lagi bersed1h dan keadaan ment4lnya terjejas sejak berita kem4tian aktres itu.

Hadir memberi pengh0rmatan terakhir di upacara pengebum1an Tangmo di Gereja Liberty Bangk0k pada Jumaat lalu, Bird dilihat antara yang bersemangat menguruskan persediaan majlis.

Paling menyay4t hati, Bird membawa bersama bunga pemberian Tangmo sembilan tahun lalu dan cincin untuk melamar mend1ang.

Katanya, cincin tersebut merupakan pilihan Tangmo untuk majlis perkahwinan mereka nanti.

Untuk rek0d, may4t Tangmo ditemui selepas tiga hari terjatuh dari sebuah b0t di Sungai Chao Phraya pada 26 Februari lalu.

Pelbagai spekul4si timbul berkaitan punca kem4tian namun sebelum ini pihak p0lis telah pun menjelaskan Tangmo meningg4l dunia akibat lem4s kerana terdapat kesan lumpur pada p4ru-p4ru.

Sumber : Trending sangat

Leave a Comment