[VIDEO] Shakilla Kh0riri aminkan d0a netizen andai berj0d0h semuIa dengan Fizi Ali, vide0 sambut ‘birthday’ anak buat ramai terharu

PERK0NGSIAN vide0 memaparkan pelak0n Shakilla Khoriri dan bekas suaminya, Fizi Ali menyambut ulang tahun kelahiran anak mereka bersama menarik perhatian netizen.

Rata-rata netizen serta rakan selebr1ti teruja melihat Shakilla, 32, dan Fizi, 32 tetap meluangkan masa bersama anak mereka biarpun sudah berp1sah.

Meng4kui bukan mudah untuk berkumpul semula sebagai sebuah keluarga, Shakilla berkata semua yang dia dan Fizi lakukan demi kebahagian anak mereka, Ameena S0fia.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by AmeenaSofia (@ameenasofia_)

“Saya akan buat apa saja untuk bahagiakan Ameena. Tak kisah la hari lahir dia atau apa saja, kami akan cuba bersama. Mungkin benda ini akan menyak1tkan saya atau Fizi.

“Sebab macam kumpul semula kenangan. Saya tak kisah sebab antara kami dah berakh1r. Macam mana kami ibu bapa Ameena dan sebulat suara untuk beri kasih sayang pada Ameena.

“Memang sak1t nak melalui sebab banyak m0men bersama dan kena wujudkan demi Ameena. Semua kekuatan untuk buat semua ini saya dapat daripada Ameena,” katanya kepada mStar.

Shakilla memuat naik vide0 menyambut ulang tahun kelahiran anaknya, Ameena Sofia yang ketiga di laman Instagram miliknya pada Isnin.

Sebab saya percaya aturan Allah sangat baik dan cantik.

SHAKILLA KHORIRI

PELAKON

Menerusi kapsyen di perk0ngsian itu, Shakilla berkata majlis tersebut sepatutnya dihadiri rakan-rakan anaknya namun perancangan terpaksa diubah disebabkan fakt0r kesihatan.

Sebelum ini, anak perempuan Shakilla dan Fizi disahkan p0sitif c0vld-19 pada 8 Mac lalu dan menjalani temp0h kuar4ntin di rumah sahaja.

Sementara itu, Shakilla menerima baik d0a netizen yang mahu melihat dia dan Fizi kembali bersatu sebagai suami isteri.

Bagaimanapun pemilik nama Nurul Shakilla Mohd Khoriri ini reda dengan takdir dan aturan kehidupannya dan Fizi yang sudah disusun 0leh Allah.

“Saya hanya mampu aminkan saja d0a orang yang berharap kami kembali bersama. Setiap hari saya berdoa saya atau Fizi menemukan sesuatu yang lebih baik dari apa yang kami lalui.

shakilla 2

Fizi turut bersama menyambut ulang tahun kelahiran anaknya.

“Kalau ditakd1rkan Fizi yang terbaik untuk saya dan Ameena, Allah akan makbulkan tetapi kalau Allah kata hubvngan kami cukup sampai di situ, hanya takdir untuk berkahwin, itu pun saya terima.

“Sebab saya percaya aturan Allah sangat baik dan cantik. Kita yang baik, Allah akan beri yang baik. Saya percaya Allah akan beri sinar kepada saya dan Fizi,” ujarnya.

Fizi yang juga penyampai radi0 Suria FM dan Shakilla mengumumkan percera1an mereka pada Disember 2021.

Mereka berkahwin pada Februari 2018 dan mempunyai seorang anak iaitu Ameena Sofia yang kini berusia tiga tahun.

Sumber : mStar

Leave a Comment